Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - poomooc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

poomooc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: poomooc
    Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 18:51
U kompjutere,mobilne i .... se ne razumem pa mi treba pomoc.

Ne mogu prebaciti pesmu sa kompjutera na mobilni.Konvertovao sam je u mp3 fajl jer mi mobilni podrzava tu vrstu ali nece da prebaci.Da li treba neki poseban program ili sta...

Da.nedavno sam prebacivao bez problema a sada nece.Brisao sam neke programe kao dkz studio pa ne znam da li to ima veze.

inace imam nokia 3110c.Ako neko ima resenje bio bih zahvalan
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 19:04
Iskreno, nemam pojmaLOL
Ja idem samo desni klik na pesmu send to/bluetooth devise i nađem moj telefon, označim ga, next i on pošalje...Embarrassed
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 20:03
1.Pogledaj koliko imas slobodne memorije u telefonu.
2.Ako imas memor.karticu mora da ti komp.prikaze kada spojis tel.na komp
3.Ako imas memor.koja je? 
ajd kad stignes javi mi na ovih par pitanja pa ce mo videti dalje sta da radimo
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 21:16
e imam 2,7 mb memorije,nemam karticu i to jke dovoljno jer pesma je samo refren i ima 500kb.Kad udjem u my computer pojavi mi se fotoaparat i oznaka telefona i onda kada udjem u taj to mogu videti sadrzaj telefona ali nista ne mogu da prebacim na njega
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 22:34
Ako nemas memorisku, mislim da moras preko CD program neki koji su ti dali (ako su ti dali) sa tel.
Memoriska samo ide direktno ko disk.

A sad se i pomalo cudim jer si gore pomenuo da si ranije prebacivao, na tel. bez memorisku si valjda mislio a ja za to prvi put cujem da se moze?
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 22:52
Originalno postovano od strane Bardem Bardem piše:

U kompjutere,mobilne i .... se ne razumem pa mi treba pomoc.

Ne mogu prebaciti pesmu sa kompjutera na mobilni.Konvertovao sam je u mp3 fajl jer mi mobilni podrzava tu vrstu ali nece da prebaci.Da li treba neki poseban program ili sta...

Da.nedavno sam prebacivao bez problema a sada nece.Brisao sam neke programe kao dkz studio pa ne znam da li to ima veze.

inace imam nokia 3110c.Ako neko ima resenje bio bih zahvalan

Prebacas preko USB-a, ili preko bluetootha?
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2010 u 23:02
Preko usb prebacujem i majke mu ga nece pa nece
Na vrh
lutomar View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lutomar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2010 u 15:08
Hm, imaš li na mobitelu aplikaciju USB podatkov. kabel i ako imaš na kojoj je opciji???
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.