| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vil Smit u ulozi Kaina? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vil Smit u ulozi Kaina?Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2010 u 21:03 |
|
Američki glumac Vil Smit pregovara o ulozi u filmu "The Legend of Cain", novoj verziji biblijske priče o Kainu i Avelju, potvrdio je njegov predstavnik a prenosi Entertejnment vikli.
Nova verzija, u kojoj bi Smit igrao Kaina, imaće "vampirski preokret".
Glumčev predstavnik je demantovao pisanje Njujork posta da Vil Smit i njegova supruga Džejda Pinket Smit pregovaraju da igraju Stenlija i Stelu Kovalski u novoj brodveskoj verziji komada "Tramvaj zvani želja" 2011.Vil Smit je jedan od najplaćenijih glumaca današnjice, a najpoznatiji je po ulogama u ostvarenjima "Henkok", "Ja sam legenda", "Državni neprijatelj", "Ali", "Ja robot", "Dan nezavisnosti" "Loši momci" i "Ljudi u crnom". |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
SuperSerb
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 921 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2010 u 21:30 |
|
Igrica je fantastična, voleo bih da vidim i film.
Moraću da je skinem opet.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |