Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - STS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

STS

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101112
Korisnik
Poruka
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 22:13
A ja ovo tek sad vidim AcaNholivud

Sve se ohladilo LOL

Nego kad smo već kod toga, gde nam je Mandarinac?

Uvek je imao lepe poklone LOL
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2010 u 22:58
Nema ga već dugo... Napustio nas je bez pozdrava...

Što me podsjeti da bi nam trebao novi KTS ili kako se već njegova funkcija zvala... Bojo, uvedi neke postojeće funkcije koje se lako pamte, ove tvoje izmišljene (PRAVITE SE DA OVO NISTE PROČITALI) se jako teško pamte...LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2010 u 15:38
Šta vredi kad nisi u stanju da zapamtiš funkciju koja postoji odvajkad u svim mogućim i nemogućim firmama, udruženjima...ma na sastancima kućnog saveta, a kamo li negde drugo- funkcija SEKRETARA LOL

Elem, Mande možda nema - ali njegova fotelja ga čeka i nemo' da vas čujem jopet da nekoga oćete da uskratite za fotelju - to samo ja imam pravo ...i zadovoljstvo LOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 30.Studeni/Nov.2010 u 15:38
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2011 u 15:31
Samo je bilo pitanje kada ću proveriti i dragi mi STS! Lepota božija. Ova mačorčina mi samo traži poklone a ovaj nadrianđeo bi i moju funkciju! Sramotno dragi moji STS-ovci!

BojanaClap

Ovo je poklončić za tebe zato što si ostala uz svog posrnulog prijatelja u spamovanju!LOL

Za Mačka (čini mi se da je i on malo posrnuo...nema ga koliko vidim mesec dana!)

Kada se izgubi u magacinu...LOL

Za Nešu...

Bolje ti je da prihvatiš kaznu od mene kako ne bih doveo g-djicu Opaliguz!LOL

“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101112
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.