| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Despicable Me" prvi u Americi sa 60miliona dolara |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Despicable Me" prvi u Americi sa 60miliona dolaraObjavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 12:03 |
||
"Despicable Me", prvi 3D animirani film iz Univerzala u kojem Stiv Karel pozajmljuje glas Gruu, negativcu koji želi da ukrade Mesec sve dok mu se u život ne umeštaju tri siročeta (Džejson Segel, Rasel Brend i Džuli Endrjus), je osvojio prvo mesto severnoameričke liste najgledanijih sa 60,1 milion dolara. Time je daleko nadmašio očekivanja studija koji se nadao sumi od 30 miliona. Na drugom mestu je prošlonedeljni šampion
"Sumrak saga: Pomračenje" koji je inkasirao 33,25 miliona dolara. Za 12
dana zaradio je 237 miliona, i očekuje se da će nadmašiti drugi deo
serijala "Mlad mesec" koji je imao 296,6 miliona dolara prošle godine. |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 12:06 |
||
|
Znao sam da će biti super film!
Baš sam gledao rewiews na YT i kažu ljudi da im se jako svidio... Pogodili su s ovim filmom... Nema šta... ![]() |
|||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |