Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Despicable Me" prvi u Americi sa 60miliona dolara
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Despicable Me" prvi u Americi sa 60miliona dolara

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Despicable Me" prvi u Americi sa 60miliona dolara
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 12:03
12.07.2010.
"DESPICABLE ME" PRVI U AMERICI
SA 60 MILIONA DOLARA

"Despicable Me", prvi 3D animirani film iz Univerzala u kojem Stiv Karel pozajmljuje glas Gruu, negativcu koji želi da ukrade Mesec sve dok mu se u život ne umeštaju tri siročeta (Džejson Segel, Rasel Brend i Džuli Endrjus), je osvojio prvo mesto severnoameričke liste najgledanijih sa 60,1 milion dolara. Time je daleko nadmašio očekivanja studija koji se nadao sumi od 30 miliona.

Na drugom mestu je prošlonedeljni šampion "Sumrak saga: Pomračenje" koji je inkasirao 33,25 miliona dolara. Za 12 dana zaradio je 237 miliona, i očekuje se da će nadmašiti drugi deo serijala "Mlad mesec" koji je imao 296,6 miliona dolara prošle godine.
Jedini drugi novitet među deset najgledanijih je "Predators", nastavak kultnog SF klaska "Predator" iz 1987. godine. Foks je sa ovim filmom zaradio 25,3 miliona dolara, što je bilo dovoljno tek za treće mesto. Priču o plaćenicima koje u džungli napadaju vanzemaljci želela je da vidi uglavnom muška publika (70% posetilaca projekcija), a studio Foks je zadovoljan postignutim rezultatom pošto su očekivali manju zaradu.
Na četvrtom mestu je "Priča o igračkama 3" (22 miliona dolara) koja je sa ukupno 340,2 miliona dolara najuspešniji film 2010. godine u SAD, dok je peti "The Last Airbender" (17,15) i ovo ostvarenje M. Najt Šjamalana, uprkos lošim kritikama, stiglo je ukupno već do 100,2 miliona dolara zarade.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2010 u 12:06
Znao sam da će biti super film!
Baš sam gledao rewiews na YT i kažu ljudi da im se jako svidio... Pogodili su s ovim filmom... Nema šta... Smile

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.