Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Film o Facebooku
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Film o Facebooku

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Film o Facebooku
    Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2010 u 23:59

Sineasta Dejvid Finčer snimio je film o nastanku i neverovatnoj popularnosti sajta za druženje Facebook.

Film "The Social Network" govori o osnivanju popularne društvene mreže, a jednu od glavnih uloga igra pevač Džastin Timberlejk.

Producent Trent Reznor je uradio muziku za ovaj film, koji je opisao kao dobar i mračan.

"The Social Network" u bioskope stiže u oktobru ove godine.

(MONDO)

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 03:30
Confused  
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 03:41
Ja nemam facebook stranicu jer to mi je nepotrebno gubljenje vremena pa naravno necu ni odgledati film...facebook,myspace,twiter i ostali chatovi su unistili mladu populaciju koja ih mentalno i fizicki ogranicava...sve najgore reci imam o facebook-u
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 03:46
Naravno, u svemu se slažem, ali ne kontam... film o fejsbuku?! Više materijala bi bilo da se snimi film o prvom čoveku koji je dobio proliv. O njegovim patnjama, strahovima, razmišljanjima kad je video šta mu se dešava i kad je rekao "WTF?!" LOLLOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 08:07
To je zato što vi gledate samo negativne strane Facebooka koje su svakako prisutne i trebalo bi ih izbjegavati. Također ne znam jel' imate ili nemate face, kažeš da nemaš, onda nisi ni podoban govoriti o njemu- Ali treba naći neku umjerenost kod posjećivanja te stranice i služiti se samo onim dobrima stranama.
Evo primjera radi, od 15. 7. počinjem radit s prijateljicom koja živi u Osijeku, 25 kilometara od mene, zašto bih trošio pare s mobitela na skupi razgovor ili poruke jer je u drugoj mreži kad joj pošaljem poruku na faceu i ona mi isto odgovori i mogu biti poruke velike kao A4 stranice...
Ja zato koristim Face, zbog puno prijatelja koji su udaljeni i koje rijetko viđam, ali barem mogu vidjet te slike njihove i slično.

A o filmu, mislim da ima ne treba film. Čovjek smislio za faks kako da studenti ostanu u kontaktu i bolje razmjenjuju informacije i to je potalo globalno popularno.
Kraj filma...

Ažurirao nebojsa66 - 06.Srpanj/Jul.2010 u 08:08

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 09:01
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Naravno, u svemu se slažem, ali ne kontam... film o fejsbuku?! Više materijala bi bilo da se snimi film o prvom čoveku koji je dobio proliv. O njegovim patnjama, strahovima, razmišljanjima kad je video šta mu se dešava i kad je rekao "WTF?!" LOLLOLLOL

LOLLOLLOLLOL

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

To je zato što vi gledate samo negativne strane Facebooka koje su svakako prisutne i trebalo bi ih izbjegavati.
Ja zato koristim Face, zbog puno prijatelja koji su udaljeni i koje rijetko viđam, ali barem mogu vidjet te slike njihove i slično.

A o filmu, mislim da ima ne treba film. Čovjek smislio za faks kako da studenti ostanu u kontaktu i bolje razmjenjuju informacije i to je potalo globalno popularno.
Kraj filma...

Ajde, priznaj, koliko te plaćaju da ih reklamiraš?
 LOLLOLLOL

Na stranu što nemam niti želim imati nalog na fejsu, o ovoj temi imam mišljenje kao i Alfa- glupa tema, tačnije još jedna reklama Confused

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 09:14
Ništa me ne plaćaju, jer ih ne reklamiram... LOL

Samo kažem da nisu svi ljudi na Faceu ovisnici o njemu i ne vise 24/7 i igraju mutavu Farmu... Nekome to služi samo za prvobitnu funkciju face-a a to je komunikacija između ljudi, i to vrlo jednostavna komunikacija.

A rekao sam da je film nepotreban, no, popularno je i ljudi će ići to gledati... sigurno!
Možda ne kao Eclipse, ali bože moj, ništa nije savršeno... LOLLOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 09:22
Ma, u redu je, Nešice, verujem ti LOL.
Mnogo ljudi je zadovoljno fejsom jer su se povezali sa prijateljima sa kojima su izgubili kontakt.

No, iako sam potpuno pogrešno ovo sročila (Embarrassed)

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Na stranu što nemam niti želim imati nalog na fejsu, o ovoj temi imam mišljenje kao i Alfa- glupa tema, tačnije još jedna reklama Confused

ostajem pri istom stavu - glupa tema ZA FILM
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 09:24

Ma, u redu je, Nešice, verujem ti LOL.
Mnogo ljudi je zadovoljno fejsom jer su se povezali sa prijateljima sa kojima su izgubili kontakt.

No, iako sam potpuno pogrešno ovo sročila (Embarrassed)

ostajem pri istom stavu - glupa tema ZA FILM

Ma ja samo kažem, da ne bude zabune...
I shvatio sam ja šta hoćeš reći... Wink

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:45
Krajnje je vrijeme da Čudak i ja snimimo neki film. LOL
Na vrh
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 12:54
Film o fejsbuku Confused
Kad bude izasao film o titlovima, pogledacu, a ovo za fb cu preskociti Wink
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:23

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

San mi je da snimimo onaj "Rocky VS. Godzila", a posebno scenu u kojoj Godzila prdne u Rokija i on postane crnac LOL

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:34
Ja bih snimio trilogiju (priča 1, 2 i 3). LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:38
Ali sa istim likovima u različitim vremenima... uh, vreme je za onu četvrtu LOL
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 13:58
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

a ja kao klinac trebao da glumim u nekom filmu....................LOL

I ja da kazem nesto o tom FB.

Ja cu stati u odbranu tom fejsu, pa makar i rat izbio LOL. Ne igram nista na njemu, to me ne zanima.Zahvaljujuci njemu sam opet stupio u kontak sa ljudima sa kojima se nisam "cuo" preko 15 godina i sa kojima sam odrastao i delio lose i dobro iskustvo.Onda nas je onaj budjavi rat  rastavio, a FB opet "spojio"  i zato tom fejsu "treba dici spomenik, a ne snimiti film"

edit:

otkud godzila ili ko vec ima veze sa fejsom, nemojte da spamujete LOL

Ažurirao AcaNDr - 06.Srpanj/Jul.2010 u 14:06
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 14:07
FejsDead
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 14:13

Ok, Godzila VS. Facebook. Bolje? LOL I to bi već imalo nekog smisla. Ovako... Dead

LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.