Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Robert Patison je dalji rođak DRAKULE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Robert Patison je dalji rođak DRAKULE

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Robert Patison je dalji rođak DRAKULE
    Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 04:02
25.06.2010.
ZVEZDA "SUMRAKA" ROBERT PATINSON
JE DALJI ROĐAK DRAKULE

Robert Patinson (24) je postao svetski poznata zvezda zahvaljujući serijalu "Sumrak", u kojem glumi vampira Edvarda, a sada se ispostavlja da on ima veze sa Drakulom - najvećim vampirom svih vremena! Kako objavljuje geneološki sajt Ancestry.com britanski glumac je u daljoj rodbinskoj vezi sa Vladom III Drakulm, okrutnim vladarom iz 15. veka koji je bio inspiracija piscu Bremu Stokeru za njegovog grofa Drakulu iz 1897. godine.

Anastasija Tajler, genealog tog sajta, rekla je da je bilo teško urediti istraživanje ali da su otkriveni detalji koji se sada odlično slažu sa celom pričom oko "Sumrak sage" u kojoj Patinson igra vampira zaljubljenog u "običnu" devojku, a čiji treći deo "Pomračenje" ulazi u bioskope 30. juna.

Eksperti za porodične istorije kažu da Patinson i Vlad, despot iz Transilvanije poznat i kao Vlad Tepeš "Kolconabijač", imaju veze i sa kraljevskom porodicom Velike Britanijie. Tako je Patinson i dalje rođak prinčeva Vilijama i Harija po očevoj liniji - najverovatnija veza je Pikering porodica koja je živela u severnoj Engleskoj početkom 1500.

Patinson nije jedina filmska zvezda koja ima "jezivu" sličnost sa likom kojeg glumi na filmskom platnu. Prošle godine je Ancestry.com objavio da glumica Ema Votson, koja igra vešticu-tinejdžerku u Hari Poter serijalu, ima veze za ženom iz 16. veka koja je bila optužena za veštičarenje.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 10:11
AcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivud

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 11:15
Ja san direktan potomak Mančmelou mena (proverena informacija), pa se ne ku*čim... LOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 13:55
... a onda je svizac zamotao čokoladu. Wacko
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 14:19
A onda sam ja dalji rodjak cetvrto koleno od Wolverina zato sto mi dlakave ruke...

Ma to oko Patisona je sve marketing
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 14:32
I posle Boja traži da ne psujemo. Kako? KAKO!!!????
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 14:33
Censoredrussianroulette
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 14:42
Originalno postovano od strane darije darije piše:

LOL
Evo, Senti ti je odgovorio

Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

Censoredrussianroulette

a može i

Censored sentinel***, Censored**Censored*, sentinel*Censored**Censored* Censored sentinel***Censored*

LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 15:00

Censoredrussianroulette

inlove

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 15:05
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Censoredrussianroulette

inlove

Krenuo je putem kojim se retko ide LOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 15:41
Ja znam da sam rođak od Roberta Patinsona LOLLOLLOL

Ažurirao AcaNDr - 25.Lipanj/Jun.2010 u 15:42
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 15:43
sto se nekako ne poklopi da imam daljne rodjake careve,kraljeve..ma burzuje i da ja nasledim punoooo para 
to bi bilo milina
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 15:56
Zato što naše živote ne pišu braća Grim, ni Stiven Spilberg... LOL
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2010 u 21:33
Koliko retardiran trebas da budes da poverujes u ovo AcaNholivud
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2010 u 00:35

Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

AcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivudAcaNholivud

+1

strasno kakva glupost! 

http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Killjoy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Killjoy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 02:28
Originalno postovano od strane darije darije piše:

E bas da znas.... U P M
I am the one who dwelt within Cain....

I am the one who dwelt within Nero...

I once dwelt within Judas....

And I was with Legion...

I am Belial....

And I am Lucifer, the devil in the flesh...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.