| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Twilight Saga: Eclipse (2010) |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2010 u 23:59 |
|
na imagine TS zvuk nije loš, ali mi je slika očajna- ružni su mi svi
![]() Što se samog filma tiče ne znam šta bih rekla. Svaki novi deo je totalno različit od prethodnog. Gledajući od prvog dela pa nadalje- krenuli su od romantičnog filma pa počeli ubacivati sve više akcije i eksperimentisati sa žanrom. Ovaj treći deo mi je nekako izgubljen u vremenu i prostoru- niti je romantičan niti akcioni film. Zaista ne mogu da ga ocenim trenutno. Moram još jednom da pogledam (i usput nađem greške u prevodu )
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Jokica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2010 u 01:30 |
|
Hehheeheh Ne znam zasto vecina ljudi smatra da glumci,pevaci ,sporiti,... treba da budu pod stalnim okom javnosti i da vole slavu ?????????????Vecina glumaca sa ex jugoslovenskih prostora retko daje intervjue ,a jos redje gostuje u emisijama ,a opet svi za njih znaju ,kao sto su npr Vesna Trivalic ili Bogdan Dikic,
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2010 u 08:40 |
|
Ma na TS je zvuk odlican...a predlazem vam da gledate sa bojaninim prevodom
Ako nadjete 10 greskica koljem se odmah iz ovih stopa
![]() |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2010 u 13:49 |
Ne nudi glavu tako lako.![]() Sinoć sam počela da gledam i ispravljam slovne greške (već sam našla 5 ) i eventualno ispravim ono što sam pogrešno čula. Ostalo mi je još malo pa ću večeras ubaciti ispravljen titl![]() Ažurirao bojanadj - 07.Srpanj/Jul.2010 u 13:58 |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 14:42 |
|
e ovaj Twilight bih i volio pogledat :) |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2010 u 17:04 |
|
Imate onaj film Vampire Suck, parodija Twilighta.
|
|
![]() |
|
batak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 09:02 |
|
ja sam tek sad odgledala prva dva dela treci je na cekanju ali prema onome sto sam videla u filmu i tu dubinu ljubavi izmedju njih dvoje povuklo me je da procitam knjigu tako da sam skinula sva cetri dela knjige i jedva cekam da pocenem jer reci su reci i mnogo bolje iskazuju nego slika(kod mene ne vazi ono slika je 1000 reci).
|
|
|
Ne placi za onim sto nemas, vec ostavi druge da placu sto nemaju tebe. Za svet si samo neko, za nekoga si ceo svet.
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 09:29 |
|
Draga, ja sam se knjigama oduševila. Ne samo zato što je sve mnogo opširnije i detaljnije i što sam ljubitelj knjiga, uopšteno, već i zato što filmovi ne mogu da preslikaju i predstave karakter likova kao knjige. U prvom filmu stavili su akcent na njihovu ljubav, u drugoj na torugao... Mene su knjige sve vreme držale ne samo zbog ljubavi, posle i torugla, koliko zbog porodice Kalenovih- prelepo predstavljeni odnosi, različitosti i ljubav koju jedni prema drugima gaje. Pored toga, npr, Edvard je na filmu predtavljen kao ozbiljan, dok u knjigama on se jako često šali i smeje, zabavlja ga sve što ima veze sa njom; Emet- u filmu nije bilo dovoljno "prostora" za njega, a u knjigama sam prosto obožavala delove u kojima se pojavljuje i uvek sam se smejala njegovim rečenicama i postupcima...
Uostalom, videćeš i sama. ![]() Ažurirao bojanadj - 09.Srpanj/Jul.2010 u 09:38 |
|
|
|
|
![]() |
|
batak1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 23:09 |
|
hvala. jedva cekam da pocnem sa citanjem. naravno da ne moze da se film preslika. da mi je da vidim tog rezisera koji ce u 2 sata filma da opise svaku radnju i karaktere iz knjige. ja sam pobornik knjiga ali ne propustam ni filmove radjene po knjigama.jedina knjiga za koju mislim da je preslikana je narnija.
|
|
|
Ne placi za onim sto nemas, vec ostavi druge da placu sto nemaju tebe. Za svet si samo neko, za nekoga si ceo svet.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |