Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa rapidshareom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa rapidshareom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa rapidshareom
    Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 22:22
Ovako...pošto mi je rapidshare obrisao nekih 40-ak gb uploadanih filmova, odlučio sam se da bi trebalo opet uploadati. A ovo je problem:

Preko rapidshare uploadera se fino ulogiram i nabacam fileove za upload, međutim odmah ih prekine. Ne želi uploadati. Pokušao sam starije verzije programa, ali ništa.

Zatim sam otišao na rapidshare stranicu i pokušao direktno preko njih uploadati. Ništa. Uploada nekih 500 kb i stane, ne ide dalje. Napravio sam i novi acc za upload, ali ista stvar.

Da li netko ima pojma šta bi to moglo biti, ili netko ima sličan problem? Prešao sam foruma i foruma...ali ništa.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 22:27
ja na rapidshare.com sam upravo postavio fajl od 2 mb i radi bez problema. Probaj obrisi cookies, bas cudno.

Ažurirao icemaher - 10.Lipanj/Jun.2010 u 22:28
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2010 u 22:47
Pokušao sam i to, izmijenjao sam browsere i pokušavao neke najbanalnije stvari, ali i dalje ništa...
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 00:09
Pa, pre neko vreme su najavili da ce obrisati sve fajlove koje su sumnjive na gusare i bez prijave, vec po njihovom misljenju. btw. pitanje je kad ce RS sve ostalo zabranite sem razmjenu po neki licni fajl ili blokadu da moze skinuti samo onaj koji je postavio fajl na RS u stilu kao remote HDD za cuvanje fajlova za kojih nemaju ljudi dovoljno hard diskova.

Mozda su poceli sa tom avanturom, meni sem 2 fajlova sve ostalo obrisali jos pre vise od 30 dana.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 00:36

Onda su ludi.

Hotfile im dise za vratom, prestize ih, a oni u tom trenutku da urade takav potez?

Samoubistvo. NIsta drugo osim saomoubistva.

Ako neko hoce da se reguje na hotfile evo mu linka...hotfile prilicno placa, malo imaju neobican nacin obracuna ali ipak su jos uvek dobri.

http://hotfile.com/register.html?reff=1679387

Navalite ljudovi, regujte se i postavite vase fajlove.......

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 13:51
probaj sa ove dvije "cake"

* Promijeni ime fajla u nešto čudno, naprimjet Terminator - T3rmntorr

* Promijeni veličinu fajla. mislim da rapidshare registruje veličinu ilegalnog fajla. ako si uploadirao film sa dijelovima po točno toliko bajtova, i ako opet postaviš istu veličinu, neće ga prihvatiti. tu ti je tješenje da ubaciš još nešto u rar, naprimjer neke slike itd

ili uradi kao ja i pređi na megaupload.com

skida odlično, nema čekanja između (samo 45 s) i možeš uploadirati odjedno do 1gb
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2010 u 14:14

Ne samo da rapid registruje velicinu fajla, to cine svi servisi.

Ali jedna caka je nezamenljiva i ne mogu nista protiv toga:

Sve sto uploadujes pakuj u rar pod sifrom.

Pa nek se oni yebavaju da provere sta je to. A ti lepo svugde gde linkujes taj link stavi i sifru... nije tesko, ali je mnogo korisno. Ja imam problem sa jednim fajlom i na kraju cu da ga pakujem na opisani nacin. Samo ne mogu da nadjem vremena za upload.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2010 u 06:27
Već sam mijenjao ime fajla na sto načina, mijenjana veličina fajla po tko zna koliko puta, ubacivani drugi fajlovi a šifre UVIJEK stavljam na rar/7zip fajlove.

Jednostavno neće uploadati. Jel mi je blokiran account za upload ili šta? Prijatelj mi isto ima ovaj problem.

A ne mijenjam storage stranicu jer dosta stvari što skidam ide preko rapidsharea, nema ih na drugim storage stranicama inače bih već odavno promijenio, već mijenjam rapid bodove za acc.

Stvarno mi se ne da više mučiti sa ovim lihvarima, mislim da odustajem. U svakom slučaju, hvala.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2010 u 00:23

Probaj drugi fajl pa ces znati je li blokiran upload ili samo taj fajl.

Ako drugi fajlovi idu, onda je problem samo u tome fajlu.

Je li putanja ka tom fajlu uvek ista? Drugo ime, druga velicina a uvek ista putanja?

Promeni je, ne znam za ovo, mozda i to ima uticaja. Nisam toliko eksperimentisao jer imam jako slab upload, pa i to malo sto imam maximalno koristim kroz share i nesto malo uploada...

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.