Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Piter Džekson bi mogao da režira "Hobita"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Piter Džekson bi mogao da režira "Hobita"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Piter Džekson bi mogao da režira "Hobita"
    Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2010 u 19:29
03.06.2010.
PITER DŽEKSON BI MOGAO
DA REŽIRA "HOBITA"

Nakon što je reditelj Giljermo Del Toro odustao od rada na "Hobitu", sve oči su se (prirodno) okrenule ka Piteru Džeksonu - čoveku koji je oživeo "Gospodara prstenova", a koji je koproducent i koscenarista Tolkinovog prednastavak čuvene trilogije. Ken Kamins, Džeksonov menadžer, je to u startu odbacio rekavši da slavni reditelj ima druge obaveze, među kojima je saradnja sa Stivenom Spilbergom na dvodelnoj adaptaciji "Avantura Tintina".

Međutim, Džekson nije odbacio takvu mogućnost i rekao je za novozelandski Dominion Post: "Ako je to nešto što moram da uradim da bih zaštitio investiciju Vorner Brosa, onda je to jedan pravac koji mora da se istraži".

Sada se pronose glasine da će snimanje filma ipak početi do kraja ove godine, a da je Giljermo Del Toro zapravo otišao pošto ne bi želeo da snima "Hobita" kao 3D film, te da želi da se posveti svojim projektima - "Frankenštajnu" i ekranizaciji H.F. Lavkraftovog dela "U planinama ludila". Mnogi, ipak, postavljaju pitanje - ko bi mogao da zameni Del Tora? Najlogičniji izbor je upravo - Džekson.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2010 u 19:33
E, da... ali producent, koscenarist i još redatelj... Not such a good combination...

Ja ne bih da on režira... LOL ali ako baš mora... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2010 u 20:01
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

E, da... ali producent, koscenarist i još redatelj... Not such a good combination...

Ja ne bih da on režira... LOL ali ako baš mora... LOLLOLLOL

sama pojava njegovog imena, kao mogućeg reditelja, me oduševljava Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2010 u 04:30
E steta a bas cenim Giljerma Del Tora,radovao sam se tome da snimi zajedno sa Piterom Dzeksonom,ali naravno nije lose ni samo Piter Dzekson,samo nek se snimi film
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2010 u 12:14
Ja ne vjerujem u to da jedan čovjek može obaviti sve te funkcije i da ispadne film kakav bi mogao ispasti da je to radilo više ljudi.
Ako Jackson bude režirao neka onda nađe drugog producenta ili nešto, ali nikad se ne zna. Jackson je možda potomak vilenjaka pa mu neće biti problem riješiti sve to... LOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.