Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zašto sam dao trojku?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaZašto sam dao trojku?

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 13:56
Ovo je fakat neka uleta tema. Čim vas ostavim malo same vi se posvađate. LOL

Imao sam potpuno drugačije razloge zašto sam ponovno otvorio ovu temu, ali kako vidim, bolje je da vratim duha nazad u bocu.

Alex, bez ljutnje, Čudak je govorio o onome (onima) zbog kojih je tema prvi put i bila zaključana. Imali smo već takvih tipova koji se prijave pod dva-tri nicka pa onda brane sami sebe (neki će se sjetiti Pajpaja).

Uglavnom, bilo mi je zadovoljstvo razmijeniti mišljenje sa vama. Bila je ovo pokazna vježba "Kako ne blefirati na internetu". Autoru titla želim sve najbolje i nadam se da će mu slijedeći titlovi biti bolji nego ovaj. Ne kaže se bez veze da se prvi mačići u vodu bacaju.

Eh, da, zahvaljujem mu se i za novi potpis. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.