| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72543 |
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2010 u 13:56 |
|
Ovo je fakat neka uleta tema. Čim vas ostavim malo same vi se posvađate.
![]() Imao sam potpuno drugačije razloge zašto sam ponovno otvorio ovu temu, ali kako vidim, bolje je da vratim duha nazad u bocu. Alex, bez ljutnje, Čudak je govorio o onome (onima) zbog kojih je tema prvi put i bila zaključana. Imali smo već takvih tipova koji se prijave pod dva-tri nicka pa onda brane sami sebe (neki će se sjetiti Pajpaja). Uglavnom, bilo mi je zadovoljstvo razmijeniti mišljenje sa vama. Bila je ovo pokazna vježba "Kako ne blefirati na internetu". Autoru titla želim sve najbolje i nadam se da će mu slijedeći titlovi biti bolji nego ovaj. Ne kaže se bez veze da se prvi mačići u vodu bacaju. Eh, da, zahvaljujem mu se i za novi potpis. ![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |