Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Killer Inside Me (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Killer Inside Me (2010)

The Killer Inside Me

The Killer Inside Me (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ubojica u meni

Godina:

2010

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Michael Winterbottom

Scenarij:

John Curran
, Jim Thompson

Glavne uloge:

Elias Koteas
  >  Joe Rothman
Bill Pullman
  >  Billy Boy Walker
Casey Affleck
  >  Lou Ford
Ned Beatty
  >  Chester Conway
Jessica Alba
  >  Joyce Lakeland
Kate Hudson
  >  Amy Stanton
Liam Aiken
  >  Johnnie Pappas
Simon Baker
  >  Howard Hendricks
Tom Bower
  >  Sheriff Bob Maples
Brent Briscoe
  >  Bum
Brent Briscoe
  >  Stranger
Jay R. Ferguson
  >  Elmer Conway
Blake Lindsley
  >  Waitress
Matthew Maher
  >  Deputy Jeff Plummer
Ali Nazary
  >  Max Pappas
Zach Josse
  >  Lou - 13 (as Zachary Josse)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Killer Inside Me (2010)
    Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2010 u 19:08
The Killer Inside Me

TITLOVI

IMDb

Official site

Release Date: Sundance 2010
Genre: Crime | Drama | Thriller

Director: Michael Winterbottom
Writers: John Curran (screenplay), Jim Thompson (novel) & Michael Winterbottom (writer)

Cast: Casey Affleck, Kate Hudson, Jessica Alba, Simon Baker, Bill Pullman

Film The Killer Inside Me Michaela Winterbottoma snimljen je po istoimenom romanu Jima Thompsona, koji je često opisivan kao “jedan od najžešćih i najbeskompromisnijih krimi romana ikada“.

Radnja filma odvija se pedesetih godina prošlog stoljeća u malom gradu u Teksasu, a glavni 'junak' je zamjenik šerifa Lou Ford. Zamjenik Ford uvijek je strpljiv i pažljiv, a jedine zamjerke na njegov račun su te da neki od mještana misle da on baš i nije najbistriji, kao i da je pomalo dosadan.

Ipak, to je najviše zbog toga što Ford od ostalih uspješno krije mračnu tajnu, odnosno “bolest“, kako je on naziva. Prava istina je da je Ford zapravo serijski ubojica, koji najviše uživa u ubojstvima nakon grubog seksa i ne obazire se na posljedice svojih postupaka. Zbog zadovoljavanja ovih poriva Ford je zamalo bio uhvaćen kada je bio mlađi, ali je uspio izbjeći pravdi jer je njegov usvojeni brat preuzeo krivicu na sebe.

Sada, poslije mnogo godina usnulosti, bolest zamenika Forda ponovo se budi, a prva žrtva mu je prostitutka Joyce, a zatim i njen dečko.Poslije ovih zločina ostaju mnogi tragovi i dokazi koje će Ford pokušati prikriti lažima i novim ubojstvima.

Ažurirao Titivillus - 30.Kolovoz/Aug.2010 u 20:11
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2010 u 19:35
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.