| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ko će da bude Profesor Iks? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ko će da bude Profesor Iks?Objavljeno: 29.Svibanj/May.2010 u 06:25 |
|
Zvezda filma "Tražen", škotski glumac Džejms Makavoj igraće Profesora Iks u filmu "X-Men: First Class". Dvojica glavnih junaka biće prikazani kao mladići koji spoznaju svoje superherojske moći. Pre nego što su postali ljuti neprijatelji, bili su nerazdvojni i radili zajedno kako bi zaustavili najveću pretnju po čovečanstvo. U prethodna tri filma Profesora Iks tumačio je Patrik Stjuart. Snimanje filma bi trebalo da počne na leto, a publika može da ga očekuje na repertoaru bioskopa od 3. juna 2011. Džejms Makavoj igrao je u filmovima "Poslednji kralj Škotske", "Pokajanje", "Letopisi Narnije: Lav, veštica i orman", "Tražen" i "Priča o Džejn". (Beta/MONDO) |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 00:41 |
|
Odlicno gotivim Mekavoja...ali kakav ce to biti X-Men film bez Wolverina
|
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2010 u 09:23 |
|
jel mogu ja,jel mogu ja,jel mogu ja da budem profa X ?
![]() imam nesto cudno u kafi
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |