Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ondine (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ondine (2010)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ondine (2010)
    Objavljeno: 27.Svibanj/May.2010 u 17:18
ONDINE

Release Date: 4 June 2010

Žanr: Drama | Fantasy

Uloge: Tom Archdeacon, Colin Farrell, Alicja Bachleda, Tony Curran, Stephen Rea

Redatelj: Neil Jordan

Scenarist: Neil Jordan

Studio: Magnolia Pictures

Plot:
Ovo je priča o Syracuseu, ribaru koji uhvati predivnu i misterioznu ženu u svojoj mreži. Činilo se da je žena mrtva, ali tada oživi i Syracusi se učini da halucinira. No, uz pomoć svoje bolesne, ali nepokolebljive kćeri, Annie, počinje vjerovati da je fantastično moguće i da je Ondine ostvarenje mita.
Ondine i Syracuse se zaljube, ali kada se činilo da bajka ide u vječnost, probudi ih stvarnost...

TRAILER

Ažurirao nebojsa66 - 27.Svibanj/May.2010 u 17:19

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2010 u 00:06
Film je jako lijep!
Priča je divna, samo ja sam ovih dana sav neki užurban i onda mi ovakav spori film djeluje pomalo dosadno, no zapravo nije kad se pogleda radnja...
No, sve u svemu, fin film za pogledati i ocjena 7/10

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.