| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"DISTRIKT 10" neće biti "uobičajeni nastavak" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "DISTRIKT 10" neće biti "uobičajeni nastavak"Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 22:29 |
|
Šarlito Koplej, zvezda SF hit akcionog filma "Distrikt 9", obećava da nastavak sledi za par godina i da se još radi na priči. "Reditelj Nil Blomkamp želi a i ja ga želim. Nil će prvo morati da snimi jedan drugi film, a onda, ako sve bude išlo po planu, uradićemo nastavak za dve godine", kaže glumac za Empire magazin. Koplej otkriva da je Blomkamp već razradio čitav univerzum "Distrik" priče, kao i nastavke. Još 2005. godine snimljen je "Alive in Joburg" i još dva kratka filma sa njegovim likom, mada se tada nije zvao Vilkus. U svakom slučaju to su bile priče u kojima se razvijao svet "Distrikta", a on može da se razvija "u milion pravaca", tvrdi Koplej. Sam reditelj Nil Blomkamp je nekokoliko puta rekao da ga zanima i prednastavak. U svakom slučaju Koplej kaže da oni neće praviti "tradicionalnu holivudsku verziju natavka u kojoj bi se stotinu vanzemaljaca borilo protiv ljudi" |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 22:56 |
|
Ajd, hvala Bogu da Amerikanci neće ubijati horde zlih aliena sa šačicom vojnika koji u rukama imaju pušku i nož...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |