Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Čestitke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slowrun hepi brzdej tu ju
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Slowrun hepi brzdej tu ju

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 23:06
Nekih 1.5, 2 sata... Po mojim nekim proračunima... Nije nepremostivo... LOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 23:10
za malo da promašim i opet prvi post LOL

Pa to je ništa, onda ćemo zakazati pijanku!

Slow brate, sorry ako smo zaspamovali temu LOL

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 23:12
Meni ne smeta, tako da drago mi je što sam pomogao... heheh

I budemo zakazali...

Ma neće se valjda spori ljutiti na nas, pored onako lijepih naših čestitki za njegov rođendan!! LOLLOLLOL

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 23:13
ma kuj ga šiša, hoće/neće, njegova stvar LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2010 u 23:14
LOLLOLLOL

I to što kažeš... LOL

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2010 u 00:40
E Slow srecan ti rodjendan sa malim zakasnjenjem,izvini sto sam zaboravila LOLLOLLOL
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Bizarre_999 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bizarre_999 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2010 u 02:36
Srećan rođendan.
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2010 u 06:14
Hvala ljudi. Vratih se iz grada živ i poluzdrav, što je bolje nego kakav sam otišao LOL

Jeco, tebi posebno hvala (da se izljubimokisskisskiss). U redu je što kasniš, uzevši u obzir sve tvoje zverke koje moraš da namiriš svaki dan
i 4 posla koja radiš drago mi je da si se uopšte i setila (sa malim zakašnjenjem, ali sve ti je oprošteno.
Čak i ono kad si mi kolima prešla preko noge i to ti je oprošteno LOL)
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 23:17
Brzi ljubavi, srećo. Majke mi moje nisam bila napušena, nisam bila ni pijana.
Eto danas jesam i malo gledam film, malo bavuljam po forumu i tko zna gdje ( bolje da neznaš ).

Ročkas da ti ja ne čestitam, ovaj tren da se upucam. Buuuummm

Prijatelju, sa velikim i neprežaljenim zakašnjenjem od sveg, od mog cijelog i đinovskog srca LOL ( oprosti prijatelju, alkohol....alkohol ).

Želim ti ( blagoslovljeno sve dobro u tvom životu, a loše oprošteno. Uz dobro i loše da te okružuju najbolji prijatelji i da budu uvijek bez imalo predrasuda i pitanja uz tebe ) sretan rođendan.

Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2010 u 00:33
Nikili, ti nikada ne možeš zakasniti Hug Hvala ti do neba na lepim željama dajsvekiss
Najdraža moja, ja rođendan slavim kao Ivko slavu, 8 dana ako treba, dokle god ima gostiju,
tako da, spremaj se i dolazi, ima ih još koji treba da zalutaju ovamo samo se prave da su zaboravili LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Meni je bitno da si se ti nama lepo provela na Metalcima (Metalika moj dobar drugar LOL)
(a pošto je brat bio na koncertu, imam podvodne informacije iz prve ruke kakva je ludnica bila LOLLOLLOL)

I još jednom Niki kiss
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.