Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ubrzajte rad Windows 7
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ubrzajte rad Windows 7

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
sweeney023 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sweeney023 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2012 u 20:07
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Ne znam postoji li takva opcija, ali pitam te zato jer ti program automatski ispisuje sva imena koja si već dao. Zar stvarno misliš da bi bilo bolje da u folderu u kojem imaš npr. 5000 slika moraš pogađati koje ime si dao, a koje nisi?

ma ovo sam dao kao primer treba mi inace takva opcija ako postoji :/
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2012 u 21:24

Mislim da treba da isključiš Indexing Service. Ja nemam takav prikaz, a isključen mi je taj servis zbog drugih stvari. Nekako mi je logično da ima veze s njim. U svakom slučaju ništa ne gubiš, naprotiv.

Doduše, isključeno mi je mnogo toga, pa ko zna šta je odradilo posao, ali ovo gore isključi svakako.

Vidi i ovde:

http://www.superteza.com/2010/01/20/sort-order-sortiranj/

Obrati pažnju na stavke u delu "Choose details".

Ažurirao bobiska - 28.Svibanj/May.2012 u 21:43
Na vrh
Redly View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Redly Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2012 u 21:40
Dobri soveti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.