Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Osveta auto-gume ubojice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Osveta auto-gume ubojice

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Osveta auto-gume ubojice
    Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 16:55
Guma koja osvećuje svoju braću tako što ubija ljude? A mislili ste da ste već sve vidjeli...

Ima dosta osvetničkih filmova, ali malo u kome je glavni junak - automobilska guma! Sljedeći tjedan će se na Tjednu međunarodne kritike Festivala u Cannesu predstaviti film 'Rubber' s krajnje bizarnom pričom.

'Guma' je priča o autogumi zvanoj Robert (?!) koja otkriva hrpu spaljenih autoguma i odlučuje se osvetiti ljudima tako da im raznese glave...Redatelj filma je Quentin Dupieux koji je pod imenom Mr. Oizo stvarao house glazbu, a snimio je i dugometražni film 'Steak'.

Dupieux je izjavio da ne voli strukturirane ni linearne filmove, pa možete očekivati film koji se bavi nesvjesnim u stilu Davida Lyncha. Zasad imamo samo trailer, a kasnije možemo očekivati i reakcije publike i kritičara...koji će valjda preživjeti premijeru ovog bizarnog filma!

filmski.net

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Jaybob View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jaybob Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 17:58
luka2                                                     AcaNholivud
punk is not dead al je teško ranjen
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 18:05
Ako može paradajz da se sveti, zašto ne bi mogla guma!?
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 21:09
Ja lepo kažem da uložimo pare u film "Godzilla VS. Rocky Balboa" i ima da se oderemo od para Cool
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2010 u 23:09
o m g ROFL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 00:07
Hahahaha!!!!! yayStavite me na odmah listu za prijevode!! Čim izađe cam, prevodim!ROFL
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 00:36
Originalno postovano od strane ByShebo ByShebo piše:

Hahahaha!!!!! yayStavite me na odmah listu za prijevode!! Čim izađe cam, prevodim!ROFL

divim ti se LOLLOLLOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 01:12
Koliko god ovo glupo izgledalo više cenim to nego milion rimejkova ili 1267890-ti nastavak nekog hita. Ovo je originalno a to volim!
Na vrh
ByShebo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ByShebo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 02:09
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Koliko god ovo glupo izgledalo više cenim to nego milion rimejkova ili 1267890-ti nastavak nekog hita. Ovo je originalno a to volim!

Original desetljeća!Clap

AcaNholivud

Eh, da, Ronna, to mi je posljedica od prijevoda nekih ozbiljnijh filmova u zadnje vrijeme. Pa da uđem u ravnotežu...tease
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 02:38
E sad, ne znam što ću ovo reći ali... pade mi na pamet još jedan ekstremno originalan filmić:
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon (2008)
Čak i prevod imamo...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2010 u 03:24
Originalno postovano od strane darije darije piše:

E sad, ne znam što ću ovo reći ali... pade mi na pamet još jedan ekstremno originalan filmić:
The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon (2008)
Čak i prevod imamo...

Usuđujem se da kažem da je ovo genijalan film. Sad ću opet da ga gledam LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.