Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 4 deo  "SUMRAKA" u bioskopima 2011 godine!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

4 deo "SUMRAKA" u bioskopima 2011 godine!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 01:56
Ama neka ona piše novu knjigu...
Ili neka nastavi onu koju je prestala pisat Unhappy
Baš me zanima kako bi izgledalo to sve sa Edwardove strane dajsve
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:18
Žao mi je što ću te razočarati, ali Stefani je odavno rekla da je ta priča završena, da nema više nastavaka, a što se tiče knjige "Midnight Sun" odustala je od toga da je završi.
U međuvremenu je izdala knjigu "The Houst" i koliko znam radiće se film i po njoj.

Što se tiče 4 dela Twilighta, činjenica je da se sastoji iz dve celine, ali bojim se da ako bi ih podelili na 2 dela, da bi bili prevuše razvučeni. No, vreme je pred nama,pa ćeo videti šta će smislitiWink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:21
Ja sam čitala da će je moooooooooooooooooooožda nastavit pisat jer je razočarana
ali kad zafali para... LOLLOLLOL Onaj koji ima puno para uvijek želi više LOLLOLLOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:22
Nema više, vampirima je došao kraj LOL
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:25
Originalno postovano od strane Sebastijan Sebastijan piše:

Nema više, vampirima je došao kraj LOL

Nikad, i ti to znaš... Morat ću stavit neku vampiricu za avatar... LOLLOLLOL
Kad za 100 godina odem odavdje želim da me se sjećate po vampirima. LOLLOLLOL
A kaj nisam stavila nick "Vampirica" damn wallbash
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:25
Njene reči kada je procurela skripta na net su bile (parafraziram) "ako bih sada nastavila sa pisanjem sigurno bi ih Džejms sve pobio" LOL
Ja lično ne verujem da će je završiti jer je u međuvremenu pisala drugu knjigu, pa se dosta angažovala oko filmova cele sage, sad će da radi i film za drugu knjigu...Mislim da će otići u drugu stranu i da će joj biti skoro nemoguće da se vrati na mesto gde je stala i nastavi u istom stilu.
No, naravno, nikad ne reci nikad Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:28
E da, to volim: nikad ne reci nikad. Možda joj jednog dana baš dođe
da nastavi pisat knjigu. Jednog dosadnog poslijepodneva... LOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 04:17
Ljudi nije da hejtujem nije losa meni Twilight saga ali sve mi je to neozbiljno,sta je sa dobrim starim vampirima od rezisera Stivena Kinga,Vesa Krejvena,Dzona Karpetnera a Klajva Barkera da ne pominjem...kad su vampiri uterivali strah u kosti a ne kao u danasnjim filmovima u stilu vidi vampira jao sto je sladak...po toj logici onda sledece bi bilo na primer film o Zombijevcima tinejdzerima koji idu na fax ili tako nesto...Stefani Majer je od nekada strasnih vampira danas napravila fancy ikone
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:05
Ja razumem da mnogima smetaju "fini i dobri" vampiri i da im to narušava sliku o njima kao predatorima, ali kada pogledate filmove o Drakuli ili Intervju sa vampirom, tu su se već počeli prikazivati kao predatori, ali sa osećanjima, bolom, tugom....

Što se tiče popularnosti ovih sada vampira, lepo je to rekao jedan od glumaca  "žene vole momke koji su romantični, puni razumevanja, pomalo tajanstveni, a još kada im vampirskom stranom dodate i ono "opasan" i moćan ne može da ne bude idealan za svaku ženu"LOL

Na vrh
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:19
E Bojo kao da mi misli čitaš. LOL

Ja nisam prije nimalo gotivila vampire -> sjećam se prije podosta
godina sam pratila buffy i nisam ih mogla smislit, sve one izobličene
face... ok mi je jedino bio angel... ovi ostali koma... bili je "buffy, buffy kill them all"
a sad nakon izlaska twilighta ja naprasta obožavam vampire, ali fkt obožavam.

edward je posebno umjetničko djelo inlove da takav momak stvarno postoji inlove
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 20:53
Kakva buffy

kao klinka film Leptirica brrrr. imala sam more od tog filma. Toliko sam ga se bojala da ga i dan danas nisam pogledala po drugi put. Jednostavno je ostao ružan osječaj.

Meni je sumrak ok točno takav kakav je, nisu potrebni nikakvi produžeci. Samo da prenesu ono iz knjige na platno.
Ima i drugih jako dobrih vampirskih serija za pratiti. Ja čekam nastavak True blood
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2010 u 01:08
Slazem se...Twilight je vise za zene...za mene je idealan vampir Alucard iz Hellsing anime-a ali to je vec neka druga tema pa da ne bude off
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.