| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
4 deo "SUMRAKA" u bioskopima 2011 godine! |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 01:56 |
|
Ama neka ona piše novu knjigu...
Ili neka nastavi onu koju je prestala pisat ![]() Baš me zanima kako bi izgledalo to sve sa Edwardove strane ![]() |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:18 |
|
Žao mi je što ću te razočarati, ali Stefani je odavno rekla da je ta priča završena, da nema više nastavaka, a što se tiče knjige "Midnight Sun" odustala je od toga da je završi.
U međuvremenu je izdala knjigu "The Houst" i koliko znam radiće se film i po njoj. Što se tiče 4 dela Twilighta, činjenica je da se sastoji iz dve celine, ali bojim se da ako bi ih podelili na 2 dela, da bi bili prevuše razvučeni. No, vreme je pred nama,pa ćeo videti šta će smisliti ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:21 |
|
Ja sam čitala da će je moooooooooooooooooooožda nastavit pisat jer je razočarana
ali kad zafali para... ![]() ![]() Onaj koji ima puno para uvijek želi više ![]() ![]()
|
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:22 |
|
Nema više, vampirima je došao kraj
|
|
|
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:25 |
Nikad, i ti to znaš... Morat ću stavit neku vampiricu za avatar... ![]() ![]() ![]() Kad za 100 godina odem odavdje želim da me se sjećate po vampirima. ![]() ![]() ![]() A kaj nisam stavila nick "Vampirica" damn ![]() |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:25 |
|
Njene reči kada je procurela skripta na net su bile (parafraziram) "ako bih sada nastavila sa pisanjem sigurno bi ih Džejms sve pobio"
Ja lično ne verujem da će je završiti jer je u međuvremenu pisala drugu knjigu, pa se dosta angažovala oko filmova cele sage, sad će da radi i film za drugu knjigu...Mislim da će otići u drugu stranu i da će joj biti skoro nemoguće da se vrati na mesto gde je stala i nastavi u istom stilu. No, naravno, nikad ne reci nikad ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 02:28 |
|
E da, to volim: nikad ne reci nikad. Možda joj jednog dana baš dođe
da nastavi pisat knjigu. Jednog dosadnog poslijepodneva... ![]() |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 04:17 |
|
Ljudi nije da hejtujem nije losa meni Twilight saga ali sve mi je to neozbiljno,sta je sa dobrim starim vampirima od rezisera Stivena Kinga,Vesa Krejvena,Dzona Karpetnera a Klajva Barkera da ne pominjem...kad su vampiri uterivali strah u kosti a ne kao u danasnjim filmovima u stilu vidi vampira jao sto je sladak...po toj logici onda sledece bi bilo na primer film o Zombijevcima tinejdzerima koji idu na fax ili tako nesto...Stefani Majer je od nekada strasnih vampira danas napravila fancy ikone
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:05 |
|
Ja razumem da mnogima smetaju "fini i dobri" vampiri i da im to narušava sliku o njima kao predatorima, ali kada pogledate filmove o Drakuli ili Intervju sa vampirom, tu su se već počeli prikazivati kao predatori, ali sa osećanjima, bolom, tugom....
Što se tiče popularnosti ovih sada vampira, lepo je to rekao jedan od glumaca "žene vole momke koji su romantični, puni razumevanja, pomalo tajanstveni, a još kada im vampirskom stranom dodate i ono "opasan" i moćan ne može da ne bude idealan za svaku ženu" ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 11:19 |
|
E Bojo kao da mi misli čitaš.
![]() Ja nisam prije nimalo gotivila vampire -> sjećam se prije podosta godina sam pratila buffy i nisam ih mogla smislit, sve one izobličene face... ok mi je jedino bio angel... ovi ostali koma... bili je "buffy, buffy kill them all" a sad nakon izlaska twilighta ja naprasta obožavam vampire, ali fkt obožavam. edward je posebno umjetničko djelo da takav momak stvarno postoji
|
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 20:53 |
|
Kakva buffy
kao klinka film Leptirica brrrr. imala sam more od tog filma. Toliko sam ga se bojala da ga i dan danas nisam pogledala po drugi put. Jednostavno je ostao ružan osječaj. Meni je sumrak ok točno takav kakav je, nisu potrebni nikakvi produžeci. Samo da prenesu ono iz knjige na platno. Ima i drugih jako dobrih vampirskih serija za pratiti. Ja čekam nastavak True blood |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2010 u 01:08 |
|
Slazem se...Twilight je vise za zene...za mene je idealan vampir Alucard iz Hellsing anime-a ali to je vec neka druga tema pa da ne bude off
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |