| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Podešavam na 720p |
Odgovori
|
| Korisnik | |
gentlehouse
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 05.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Podešavam na 720pObjavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 17:36 |
|
Pozdrav svim tvorcima svega što čini titlovi.com, javljam se zato što sam i sam prevodilac/prevoditelj, ali uglavnom se nekad latim neke serije prevodit. Što se tiče filmova, društvo i ja smo freakovi koji gledaju samo 720p ili 1080p, pošto ponekad skinem sa ove stranice DVDRip i podesim ga za 720p - želio bih da mogu ga uploadovat ovdje. Trenutno sam odradio Robin Hood - Man in Thights i Edge of Darkness.
Ovom porukom hoću da javim moderatorima da ću ubuduće uploadovat prijevode podešene za 720p, koje stignem i za koje bude potreba. Neću brisati ime prevodioca, nit ikako mijenjat titl, imenovat ću ga u skladu s pravilima imenovanja titlova navedenim na ovom forumu. Nadam se da neće biti nikakvih problema niti komplikacija. Hvala |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2010 u 17:41 |
I mi se tome nadamo, dobrodošao. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |