Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - star trek titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

star trek titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: star trek titlovi
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2004 u 15:20
jel mi može netko staviti link gdje mogu skiniti eng titlove za star trek serije(entreprise,ds 9.tng...)
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2004 u 17:26
daj mi tvoj e-mail pa cu ti ja poslat paar komada ili idi sam na dc++ i udi u neki dobar server tu ces nac dosta subtitlova od star trek.
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2004 u 19:35
mail ivaniles@hotmail.com pa pošalji šta imaš.
Na vrh
rookk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rookk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2004 u 21:21

Imaš jih na ovoj stranici za sve sezone i ostale serije     http://titulkykserialum.unas.cz/en/

i ja ču sada poslati slovenski prevod 1 dela 1 sezone

Na vrh
flacus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flacus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2005 u 02:48
odite na http://forum.edusex.org/rec

tamo se aktivno prevodi i radi na prijevodima.....star trek zasad....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.