| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
8,5 gb dvd Problem ! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mzx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 121 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 8,5 gb dvd Problem !Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 16:46 |
|
Koristim Windows 7 operativni sistem 64b i na njemu instal hd vga i program nero 10 za rezanje filmova koji radi super ali se je pojavio jedan problem koji nemogu da resim ,naime skinuo sam avatar na 7,5 gb u blu ray formatu, skinuo sa ovog sajta odgovarajuci prevod i sve to iskonvertovao sa vso 3 na 8 gb da bi bila slika kvalitetnija radi boljeg efekta filma i posle pustio preko cyber linka 10 i odgledao na kompjuteru i sve je bilo u redu do onog momenta kad sam hteo da isti film izrezem na odgovarajuci dvd u ovom slucaju verbatim 8,5 gb koji je jedini koji odgovara ovom profilnu filma koji sam ja uradio i sve to stavio da se ispece i onda je rezanje islo do 76 % i je stalo i pojavilo gresku a onda samo posebi kad sam ocekivao da ce da pukne dvd nastavilo opet jos neko vreme i tada opet stalo i prekinulo se snimanje dvda i nastao je error koji je prijavio ,, onda sam isti postupak ponovio sa jos jednim dividiom tj cd dvd i stavio u drugi rezac i jos u samom pocetku rezanja je pojavio neku gresku i opet upropastio cd tj opet error iz neznam kojih razloga inace prvi cd je pusten da se snima na rezacu plextor a drugi na asusu i onda sam isti film napravio preko vsoa na 4,4 gb i stavio obicni prinko dvd za snimanje i izrezao i ovaj put nije bilo nikakvih problema pa bi da pitam u cemu je problem ako neko zna da mi objasni dali sam ja negde pogresio dali je do samih dvdija ili do rezaca ali posto dosad nikad nisam rezao takvu vrstu dvda od 8,5 gb a onakve obicne od 4,5 sam prerezao bar oko 8 hiljada kopija dosad jer mi je film hobi i nije mi jasno u cemu je problem jer sam pre presnimavao sa dvda od 8,5 gb na prazni takav ali samo kopiranje i nije bilo problema a sada prvi put to radim da snimim sa hdda na kompjuteru inace sve u komu radi super i operativni sistem i sve drugo je u najboljem redu i neznam sta da radim pa bi molio neko ako zna u cemu je greska da mi pomogne i hvala ...
|
|
|
Shadow
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 16:55 |
|
jesi li przio na max brzini?
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
mzx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:05 |
Ažurirao mzx - 03.Svibanj/May.2010 u 17:06 |
|
|
Shadow
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:07 |
ako ti ovo nije problem, tj. ako si rezao sa manjom brzinom, onda probaj neki drugi program za rezanje. Ja nero ne koristim dugo vremena. Ashampoo Burning Studio 2010, njega koristim. Ne govorim ti da promenis program za rezanje, nego da probas nesto drugo ;) Ažurirao AcaN - 03.Svibanj/May.2010 u 17:20 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:10 |
|
a mozda su nekvalitetni mediji... a i ovo sto acan kaze, nero od 5ice nadalje je sve osim programa za przenje
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:16 |
|
Obzirom da si probao na dva rezača a iz iskustva znam da Verbatim 8,5 nikada ne puca
imam narezanih 1200 nikad nijedan nije pukao bilo da je printabilni ili običan, onda ostaje da je Problem Nero 10. Probaj sa Nerom 7, kod mene na Windows 7 radi savršeno |
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:19 |
|
a cek, sad ne mogu da skonatm tj. mrzi me da trazim, a zar 4x nije bio max na DL diskovima ?
Kad sam ja rezao, ako me pamcenje ne vara, nije ni bilo vise od 4x? |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:24 |
|
Ja sam ih uvek rezao na 2,4 tako da me veća brzina nikad nije interesovala,
Za DL sve preko toga pa i na ×4 je loš zapis kratkog veka Ažurirao Sebastijan - 03.Svibanj/May.2010 u 17:29 |
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:29 |
|
ja kad sam rezao DL rezao sam na 2x i sve je bilo ok, plextor rezac a diskovi RiDATA 2,4x brzina max. skupi su mi dl diskovi, pa uzimam samo maxell 16x i svaki fajl(iso fajlovi igrica, filmovi 720p/1080p) veci od 4,3gb delim na part-ove preko winrar-a i rezem preko nero 6 kao data dvd.
|
|
![]() |
|
mzx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:32 |
|
|
|
Shadow
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 17:35 |
|
ajde ako imas ijedan medij viska, probaj promjenit program za przenje, i przi kao data ne kao film ili sta vec postoji
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |