Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa download-om
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa download-om

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lillita View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillita Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa download-om
    Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 19:33
Nova sam ovde i ne znam kako da skinem nesto.Posto hocu seriju ``Lost`` ja ukucam to na search i izbaci mi rezultate.Ja kliknem na download i ono se skine,ali nece posle da se otvori.Potreban neki zip kod ili sta vec.Inace kad skinem to ikonica bude sa rajfeslusom.Nemam pojma o cemu se radi i nadam se da ce mi neko pomoci.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 19:40
Prvo da razjasnimo da li ti želiš skinuti seriju ili titl za seriju?

Ovdje imamo samo titlove, piraterija je zabranjena.
Ako je titl u pitanju onda ok, kada ga skineš, samo ga trebaš extractirati s programom WinRaR.  Wink
Na vrh
lillita View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillita Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 19:47
Da,titl.Ali sta znaci to extractirati i koji je to program?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 19:50
Skineš program winrar, instaliraš ga na komp.
Kasnije skineš titl, klikneš desnim klikom miša na ikonu i onda klikneš na extract, i imaš titl. Wink
Na vrh
lillita View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillita Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 20:22
Ok,to sam uspela.Ali,ne poklapa mi se prevod sa onim sto oni pricaju zato sto npr. druga epizoda prve sezone kod mene krece odmah,nemam ono sto je bilo u prethodnoj epizodi,a prevod ide prvo ono sto sto se desilo u prethodnoj epizodi!Da li moze da se skrati titl,tj. da nema onaj deo jedan na pocetku?I,ako moze,kako too da resim?
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 20:23
Originalno postovano od strane lillita lillita piše:

Da li moze da se skrati titl,tj. da nema onaj deo jedan na pocetku?I,ako moze,kako too da resim?

Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom
Na vrh
lillita View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lillita Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 22:04
Hvala puno,Buki,uspela sam sve!  Thumbs Up  Big smile
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2010 u 15:02
Nema na čemu, i drugi put. Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.