Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Life (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Life (2007)

Life

Life (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2007

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

45 min

Autor:

Rand Ravich

Glavne uloge:

Adam Arkin
  >  Ted Earley
Damian Lewis
  >  Charlie Crews
Sarah Shahi
  >  Dani Reese
Brent Sexton
  >  Robert Stark
Donal Logue
  >  Captain Kevin Tidwell
Robin Weigert
  >  Lt. Karen Davis
Brooke Langton
  >  Constance Griffiths
Jennifer Siebel Newsom
  >  Jennifer Conover
Victor Rivers
  >  Jack Reese
William Atherton
  >  Mickey Rayborn
Shashawnee Hall
  >  Special Agent Paul Bodner
Jessy Schram
  >  Rachel Seybolt
Chane't Johnson
  >  Agent Liz Ray
Helen McCrory
  >  Amanda Puryer
Christina Hendricks
  >  Olivia

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 22:30
da glazba je super u seriji...sjecam se ove pjesme,mislim da je bila u prvom nastavku 2 sezone,na samom pocetku...stvarno je serija super,uzivao sam gledajuci je...

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 20:26
wow. Vise nego dobra serija. Preporucujem svima da je stave na svom repertoaru, mislim da serija u zanru i stilu odgovara svakome, jednostavno kao lajt zabavna tv prica.

Ice, tnx za preporuku.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 21:22
Retke su danas ovakve serijeWink
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 20:07

Nedavno pogledao prvu sezonu.Izgleda mi kao dobar miks Prison Break i CSi serijala uz dobru dozu pametnog humora.
Potpuno zaslužuje onu visoku ocjenu na imdb.
Uz hvalospjeve ljepoti glumice iranskog podrijetla Sarah Shahi ja bih pohvalio i sporednog glumca Adama Arkina ,za koga me vežu dobra sjecanja ,jer sam ga kao tinejđer gledao u simpatičnoj doktorskoj seriji Chicago Hope.

Ažurirao A2D2 - 21.Veljaca/Feb.2011 u 20:08
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
Macondo View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Macondo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 21:39
Meni je žao što se završila sa drugom sezonom.
Fenomenalna serija, i topla preporuka svakome ko je nije pogledao.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2012 u 23:22
Evo i ja da se javim... Odgledala sam obe sezone, jako dobra serija, iako sam mislila da će glavni glumac da mi ide na živce (pošto podseća na Horejšija iz CSI Majamija), prevarila sam se, prirastao mi je za srce... Baš su dobro odradili njegov lik, specifičan je i dopadljiv, a razumem i muški deo, detektivka i advokatica su prva liga... Serija me podseća na Castle pomalo, pošto su im slučajevi rađeni u "humor fazonu", zanimljivi su i duhoviti, nije klasična krimi serija... Takođe, onaj deo koji je rađen u stilu dokumentarca je odličan, a i kao što Knegi reče, iznenadila me je muzička pozadina koja je odlično pasovala u nekim scenama...

A sad da kažem i šta mi se nije svidelo... Smile U prvoj sezoni glavni glumci su odavali neke čudne vibracije (nešto tipa ujak/sestričina), toliko da sam pomislila da je detektivka u stvari Rejčel... Dalje, advokatica je trebalo da ostane, bilo bi zanimljivije... I šteta što je serija ukinuta, imalo je dosta materijala za dalju priču (na onom zidu su ostale nepopunjene slike, zavera je mogla dublje da ide), a ovako su zbrzali kraj i samo prekratili kao makazama... Zadovoljna sam kako su ni od čega napravili kakav-takav kraj, ali ipak je kraj naivan i nekako se osećam uskraćeno za neku veću zaveru i komplikovaniju priču koju bismo dobili da je bilo prilike...

U svakom slučaju, fina i zanimljiva serija, valja se pogledati Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.