| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Life (2007) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 22:30 |
|
da glazba je super u seriji...sjecam se ove pjesme,mislim da je bila u prvom nastavku 2 sezone,na samom pocetku...stvarno je serija super,uzivao sam gledajuci je...
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 20:26 |
|
wow. Vise nego dobra serija. Preporucujem svima da je stave na svom repertoaru, mislim da serija u zanru i stilu odgovara svakome, jednostavno kao lajt zabavna tv prica.
Ice, tnx za preporuku. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2011 u 21:22 |
|
Retke su danas ovakve serije
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2011 u 20:07 |
|
Nedavno pogledao prvu sezonu.Izgleda mi kao dobar miks Prison Break i CSi serijala uz dobru dozu pametnog humora. Potpuno zaslužuje onu visoku ocjenu na imdb. Uz hvalospjeve ljepoti glumice iranskog podrijetla Sarah Shahi ja bih pohvalio i sporednog glumca Adama Arkina ,za koga me vežu dobra sjecanja ,jer sam ga kao tinejđer gledao u simpatičnoj doktorskoj seriji Chicago Hope. Ažurirao A2D2 - 21.Veljaca/Feb.2011 u 20:08 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Macondo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2011 u 21:39 |
|
Meni je žao što se završila sa drugom sezonom.
Fenomenalna serija, i topla preporuka svakome ko je nije pogledao. |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2012 u 23:22 |
|
Evo i ja da se javim... Odgledala sam obe sezone, jako dobra serija, iako sam mislila da će glavni glumac da mi ide na živce (pošto podseća na Horejšija iz CSI Majamija), prevarila sam se, prirastao mi je za srce... Baš su dobro odradili njegov lik, specifičan je i dopadljiv, a razumem i muški deo, detektivka i advokatica su prva liga... Serija me podseća na Castle pomalo, pošto su im slučajevi rađeni u "humor fazonu", zanimljivi su i duhoviti, nije klasična krimi serija... Takođe, onaj deo koji je rađen u stilu dokumentarca je odličan, a i kao što Knegi reče, iznenadila me je muzička pozadina koja je odlično pasovala u nekim scenama...
A sad da kažem i šta mi se nije svidelo... U prvoj sezoni glavni glumci su odavali neke čudne vibracije (nešto tipa ujak/sestričina), toliko da sam pomislila da je detektivka u stvari Rejčel... Dalje, advokatica je trebalo da ostane, bilo bi zanimljivije... I šteta što je serija ukinuta, imalo je dosta materijala za dalju priču (na onom zidu su ostale nepopunjene slike, zavera je mogla dublje da ide), a ovako su zbrzali kraj i samo prekratili kao makazama... Zadovoljna sam kako su ni od čega napravili kakav-takav kraj, ali ipak je kraj naivan i nekako se osećam uskraćeno za neku veću zaveru i komplikovaniju priču koju bismo dobili da je bilo prilike...U svakom slučaju, fina i zanimljiva serija, valja se pogledati ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |