Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - --!!! Zanimljivo !!!-
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

--!!! Zanimljivo !!!-

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: --!!! Zanimljivo !!!-
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 20:42
E pa ovako dragi moji,
Igram jednu igricu i preko moj user ID on meni nadje IP adresu.Kako?

ovako izgleda user  ID:32d09eeeb8e9f419e34c00e53a477e39 
I kako neko moze da pronadje moj IP???

p.s Svako ko napravi nalog normalno dobija account,kada udjes na account da vidis statistiku igranja dole pise ID.

Ovo je za mene Visa Matematika Embarrassed ako neko zna,neka ostavi komentar.
Hvala!!! 
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 20:53
to ti je ID sesije, a u sesiju se zapisuju razne stvari, medju ostalim i IP
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 21:21
Iskreno,nemoj da se ljutis ali nista ne kontam.
Moj drug ode na user Id i ima opciju -Ispitati element- tu otvori sve i svasta samo Ip adresu ne mozemo da vidim....(koristi google chrom)
hehe koliko sam skontao ti mislis na ovu opciju -ispitati elemente- jer vidim kada otvori tu pise sve i svasta...mozda pise i Ip ali mi ne vidimo...mozda je vreme da kupim cvike.

p.s ako  neko zna gde se tacno nalazi taj deo gde je IP adresa neka ostvai kom...ja i on se ubili od trazenja...jedino resenje nam je da ovde otvorimo topic pa ako neko zna neka se javi.
Hvala Sentinel

Pozdrav ;)
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 21:40

gle to ti je id aktivne sesije (session id)...
njega kreira server kada se prijavljujes i salje browseru koji sprema u cookie...
(cak i na ovom forumu ti se pamti IP s kojeg si pristupio)
tako zna da si ti aktivan na serveru...
u sesiju se mogu upisati razni podaci, IP, koji browser...

a IP ti nije tajna stvar, ako te zanima ukucaj u google whatismyip i rijesne stvar

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 21:56
Ok pazi ovako na tom sajtu je sad 94616 online igraca i svako od njih moze da vidi moj IP ali Kako!!!????  (samo njih par zna caku da vidi IP)
ovo je moj user id--- User ID: 6cf8052f1e6516201fa8d55247a43fa3  i kako neko moze preko ovoga da dodje do moje IP adrese!??? znaci jedan obican igrac kao ja dodje i preko ID-a vidi IP...e to me muci,a sto se tice mog IP-ma ko ga sisa,mene samo muci kako neko iz npr Indije preko mog ID-a (na accountu u igrici ) moze da nekako nadje moj IP?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 22:02

pa ako to omogucava ta aplikacija onda moze...

isto kao sto admini ovdje vide IP svakog od nas...

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 22:06
ok hvala ti....znaci jedan igrac ima deo alata koji poseduje Moderator. :) pa lepo onda Angry
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.