| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
grafička... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: grafička...Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 13:30 |
|
evo moje konfiguracije: Intel Celeron D 347, 3066 MHz Naziv matične ploče: ECS 945GCT-M2 (2 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) GIGABYTE Radeon X1550 (256 MB) 2,5gb ram-a DDR2 SDRAM e sad me zanima jel bi mogao sa ovom drugom grafičkom gledati hd filmove/serije,ili bi opet bilo problema...uglsvnom isplati li se mjenjati,i na što trebam paziti ako mijenjao...hvalaAžurirao outside - 16.Travanj/Apr.2010 u 13:31 |
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 15:41 |
|
Odlična grafa ta 2600 pro, ja sam imao pre par godina tu grafičku MSI na 256 rama sa pasivnim
hlađenjem i vozila je sve igre bez problema na high, za hd snimke nemaš problema, 1080p radi kao sat, mada vreme je da menjaš celu konfiguraciju ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 15:46 |
|
e hvala kolega,znam da je vrijeme da mijenjam cijelu konfiguraciju,al šta ćeš nema se love..pa moram biti zadovoljan sa onim što imam...znači ta je dosta bolja od ove što sad imam,a onda budem mijenjao,nego reci jel trebam na šta paziti tijekom mijenjanja,jel može ta grafička na moju matičnu i te stvari...
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 15:56 |
|
http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-2000/hd-2600-pro/Pages/ati-radeon-hd-2600-pro-specs.aspx
System Requirements
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 16:05 |
|
e ok,znači ugasim komp,ovu izvadim,ovu drugu ubacim i to je to..ili treba još nešto napraviti...
|
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 16:09 |
|
Nema šta da paziš iščupaš staru i ubodeš novu, ova 2600 jeste bila dobra za to vreme
međutim moj ti je predlog da uzmeš noviju karticu, velika je razlika a i nećeš morati da menjaš bar još par godina dok ovu 2600 vrlo brzo. Ako možeš uzmi SAPPHIRE Radeon HD 5570 1GB GDDR3 70 eura Ažurirao Sebastijan - 16.Travanj/Apr.2010 u 16:53 |
|
|
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 17:37 |
|
ma lega sad će i ova 2600 dobro poslužiti,a kad mjenjao komp onda ću sve mijenjati i napraviti neki malo jači komp..
..ma ako bude mogla vrtiti hd filmove,više mi ništa ni netreba,jer igre ne igram..
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |