| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sam Worthington o filmu "Clash of the Titans" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sam Worthington o filmu "Clash of the Titans"Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 01:01 |
|
Sam Worthington je trenutno jedan od najpopularnijih glumaca u Holivudu. Svoju karijeru lansirao je u zvezde najuspešnijim filmom svih vremena, Avatar, vrednim 2,7 milijarde dolara, a njegov najnoviji film, Clash of the Titans, trenutno se nalazi u vrhu box office liste sa zaradom od 108 miliona dolara tokom premijernog vikenda prikazivanja. U Titanima, koji je rimejk istoimenog kultnog filma iz 1981. godine, Sam glumi Perseja, Zevsovog sina, koji kreće u avanturu da bi spasio grčki grad od uništenja i pritom se sukobljava sa mnogim čudovištima, među kojima je i legendarni Kraken. Ovde Worthington govori o Titanima, slavi i nošenju suknje. Da li si gledao Clash of the Titans kao klinac? Ne, jer nije stigao do Australije. Upoznao sam se s filmom tek kada smo počeli da snimamo. Mnogo je 'purista' i fanova koje je original dirnuo. Razmatrali smo koje su to stvari koje bi ga učinile bitnim i za ovu generaciju, osim vizuelnih efekata. Bilo je to dugo snimanje po lokacijama širom sveta. Reditelj Louis Leterrier ne veruje u akcione setove. Sa njim je sve vreme bila akcija, akcija, akcija. Bilo je to jedno od najtežih snimanja kroz koje sam prošao - teških i uzbudljivih pet meseci. Ovo je tvoj treći akcioni film zaredom, posle Avatar-a i prošlogodišnjeg Terminator Salvation. Tvoja kolekcija akcionih lutaka Sama Worthingtona mora da raste! Da, ali nijedna ne liči na mene, tako da ne znam šta se to dešava! Evo istine: Ja sam jeftini ujak - snimam ove filmove samo da bi moji nećaci imali igračke (smeh). Ako će moj devetogodišnji nećak da dograbi gumeni mač i pokušati da bude Persej, to je poenta svega. Da li si zabrinut da ćeš biti okarakterisan kao momak za akcije? Nadam se da ću uneti i nešto više od akcije. Nadam se da će biti i dramatičnih elemenata i osećajnosti. Jeste, ja trčim naokolo sa gumenim mačem i sve je to u cilju zabave, ali film ima poruku i veliko srce, za šta smatram da svaki film treba da ima. Terminator ima srce. Avatar ima srce. Persej u većem delu filma nosi kilt. Kako ti se svidelo nošenje suknje? Saosećam sa ženama jer ako je dan vetrovit, onda se desi da pokažeš i nešto više od butine! Za vreme snimanja filma osećao sam se kao 33-godišnjak koji igra Dungeons & Dragons. Pritom je dete iz mene isplivalo na površinu, a nadam se da će tako biti i slučaj sa publikom. A ten - prava boja ili sredstvo za potamnjivanje? Nije bilo sredstvo za potamnjivanje, već više kao moca! (smeh) Ja sam bledi Australijanac. Svako jutro morao sam da stojim tamo u papirnim tangama i da me farbaju sa mocom. Velike zvezde ne bi trebalo to da trpe! Kako se tvoj život promenio otkako si glumio u najvećem hitu svih vremena. Mnogo je lakše proći na carini... Moj drugar me zeza da je jedini razlog zbog kog snimam blockbustere taj da bih lakše ulazio u zemlje. Kakav je tvoj odnos sa Jamesom Cameronom? Sve mu dugujem. On je zaista dobar prijatelj i inspirativan šef. Sve bih uradio za njega. To je odnos koji se uzdiže iznad posla. Plus, on misli da sam jako dosadan, što mi se sviđa! (smeh |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:37 |
|
Film je bezveze,samo spcijalni efekti i to losi,lose scene tuce...a Grcku mitologiju skoro i da su zaobisli
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |