Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jedan film - četiri super heroja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jedan film - četiri super heroja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jedan film - četiri super heroja
    Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 15:21
Američki režiser Džos Vidon režiraće film "Osvetnici", u kojem će se okupiti super heroji Ajron Men, Tor, Kapetan Amerika i Neverovatni Halk.

U filmu "Osvetnici", Robert Dauni mlađi igraće Ajron mena, Kris Evans Kapetana Amerika, Kris Hemsvort Tora, a Edvard Norton Halka.

Studio Marvel angažovao je Vidona i da preradi scenario Zaka Pena, a film će u bioskope stići u maju 2012.

Film "Ajron men 2" u bioskope stiže 7. maja, film "Tor" u maju 2011, a "Prvi osvetnik: Kapetan Amerika" u julu 2011.

Džos Vidon nedavno je napisao scenario za horor "Cabin in the Woods". Tvorac je serija "Bafi ubica vampira" i "Ejndžel", a neke od epizoda tih serija je i režirao. Njegov jedini film u kojem se pojavljuje u ulozi reditelja je "Sereniti".

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 15:35
Čvrsto verujem da će to da bude promašaj

Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 15:52
Nema šanse, ovo mora biti dobar film
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 16:04
Ne verujem u tu priču uopšte, imam utisak da će to da bude
prenatrpano sa efektima (verovatno) bez dobre priče ali videćemo već..
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 16:41

pa mislim...

300, transformeri 1 pa transformeri 2, pa clash of the titans, pa avatar...

sta je jos jedan u nizu :P

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 16:59
E jeste Senti ali ne sa četiri super junaka
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:02
hm, tko zna... možda bude gledljivo LOL
i kako ovo uspoređivati s avatarom? LOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:02
Originalno postovano od strane Sebastijan Sebastijan piše:

E jeste Senti ali ne sa četiri super junaka

i to ne bilo koja 4 junaka, MERVELOVCI!

- Armin van Buuren

Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:06
Garant će biti sr... eto vam paljevine jedne LOL
Na vrh
roNNa_taproot View Drop Down
Translator
Translator
Devojka iz sumraka..

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj roNNa_taproot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:09
Originalno postovano od strane Sebastijan Sebastijan piše:

Garant će biti sr... eto vam paljevine jedne LOL

ne možeš tako oštro kritizirat, a da nisi ni trailer pogledao LOL
ti to po naslovu ili pa acanovom uvodu? LOL
"Ona lepa, a ja mlad"
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2010 u 17:12
Ma jel stvarno mislite da ova četiri junaka mogu da se uklope u neku priču
i da pritom film bude dobar, možda ja grešim ali kažem videćemo
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 00:02
Što se tiče priče ne sumnjam da će biti dobra. Joss Whedona u Hollywoodu zovu doktor za scenario jer nonstop prepravlja scenarije drugih autora, a ne stavlja svoj potpis na to. Što se tiče režije... tu sam skeptik. Bolje da se on drži scenarija, a da režiju dadnu nekom drugom. Možda Jon Favreau. Čovjek je od Iron Mana napravio baš zabavan film pa mislim da bi i od ovoga mogao uraditi dobru stvar.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 00:19
Nameless One mi uze rec iz usta. Vidon je genijalac za scenarije, ali zaista, da rezira ovaj vruc krompir??? Ovde treba biti EXTREMNI majstor pa da uklopis ovu cetvoricu. Jos kad dodam da kapetan Amerika nikad nije bio moj lik iz stripova, sta vise oduvek mi je bio "ljigav", bice potrebno mnogo vestine da ovo "cudo" bude i priblizno mom ukusu!
Vladika
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 00:37
Sve i svega ptreterali, sve jedno te isto. Gde je neka nova ideja, novi heroj vanzemaljko, ili bilo koji japanac . Nema veze ovo da da skuplaju pare na slavu od pre 30-40 godina. Deset godina, jedva deset novih filmova. A sve to zavrsi miljardima u njihovim prasicima jer ih neko na debelo reklamira uz prevaru da su pogledali i da je to cudo nevidjeno do sad.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 01:27
Pre nekih godinu dana, napisao sam scenario za film "Godzila VS. Rocky", i objavio ga na forumu. Svi su se smejali, a ja sam mislio ozbiljno. zvaljo Sad kad ovi povezuju 4 potpuno nevezana lika - ima nekih koji veruju u uspeh filma... AcaNholivud Vama nikako ugoditi LOL
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2010 u 01:38
Kakvo Godzila i Rocky, vreme je za nesto novo. Recimo Roczila ili Gocky kojie zajedno sefuju planetu, a ne kapetan amerika od pre 300 godine ko sto je na ovim prostorima da snims film za baba rogu.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 04:35
Sto se tice svih adaptacija stripova ne veliko platno nikada nece biti u potpunosti dobro,a i ja sam ipak vise za animirane filmove o superherojima,a naravno film tj prica mnogo zavisi od rezisera naravno a posto je reziser Dzos Vedon covek koji je napisao seriju Bafi ubica vampira ocigedno da film i nece biti nesto posebno
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.