| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najbolji anime |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
realpetko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2011 u 13:39 |
|
Kad sam se primio Bebopa, prevodi za prvu epizodu i film su već postojali pa nisam hteo da radim ono što je već urađeno
|
|
|
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2011 u 22:31 |
|
Kakva je ovo lista...pa anime/manga ima barem 30-tak vrsti zanrovski,a nabrojao bih stotinu naslova u zavisnosti od raspolozenja...ovo je lista koja uglavnom bila na televiziji rekao bih Ultra,znaci decji kanal...ima mnogo boljih animea
Ali moram da iskomentarisem,recimo Naruto i Bleach je bedan pokusaj da se uradi nesto slicno kao sa Dragonballom to jest da se popularizuje a ustvari ispada smesno sa toliko epizoda i filera da ispada kao sapunica.Fruit Baskets i jeste nesto naliko sapunici,dok recimo Pokemoni je bas za decu,Death Note nije los ali ima i boljih,Shaman King ne znam sta je |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2011 u 22:36 |
|
Za mene je recimo najbolji sci-fi,mecha,psicho anime sa najboljom radnjom Ghost In The Shell,recimo anime sa najboljom tucom i najjacim likovima i mocima(ubedljivo jacim od svih Naruto,Bleach,Dragonball likova) Saint Seiya
Ali prvi anime serijali koji su se najvise popularizovali van granica Japana odnosno u Ameriku pa onda ostatak sveta su Dragonball i Robotech/Macross |
|
![]() |
|
Sabaku No Gaara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 02.Prosinac/Dec.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2012 u 00:58 |
|
Death Note ili Naruto?? Ako bih se bazirao samo na Naruto od 220 pocetnih ep. on da bih glas dao def Death Note, ali ipak Shipp mi je bolji tako da glas ide za Naruto ;)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |