| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nauka holivudskih filmova: Sve je u teoriji haosa |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 14:01 |
|
|
Ljudi, tema ovoga je: Nauka holivudskih filmova: Sve je u teoriji haosa...
Kud ste vi zalutali... Nemojte da vam šef dođe...
![]() ![]() |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 14:29 |
|
|
Momci, baš niste fer
...ja (ovo odgovorno tvrdim i stojim iza svakog slova) sam baš otvorena za "promenu mišljenja" (čuvena "samo budala nikad ne menja mišljenje" mi je jedna od omiljenih), ali činjenica je da me treba ubediti u nešto da bih se složila sa tim i promenila trenutni stav.No, pošto mi Čudo ionako duguje posetu u Novi Sad, dragi, kada kreneš, sem gitare ponesi i sve potrebno za stvaranje pesme, pa da ja vidim kako to ide Nešice, neće nas šef (mislim, tu su Johhny i Čudo, pa neće......tačnije tu je Johhny pa valjda neće ![]() ![]() )A što se same teme tiče, rekla sam još na početku: uzeo je neku teoriju i vrti sve po 15 puta da bi je dokazao i izvukao neko pravilo, pa pošto mu ni to ne ide, onda govori da "izgleda da je tako, mada neki odstupaju od tog pravila" ![]() ![]() ![]()
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Johhny Q
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 17:43 |
|
Pa, Nebojsa, tema i jeste teorija haosa.... Zar ne vidiš da smo od nje napravili haos... ![]() A šef je verovatno već bio, pa kad je video šta se dešava, digao ruke i pobegao glavom bez obzira... Ažurirao Johhny Q - 26.Ožujak/Mar.2010 u 17:44 |
||
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2010 u 20:20 |
|
Dobra!! +1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |