Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gaj Riči režira film o kralju Arturu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gaj Riči režira film o kralju Arturu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gaj Riči režira film o kralju Arturu
    Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 03:14
Engleski sineasta Gaj Riči režiraće novu filmsku adaptaciju legende o kralju Arturu.

Riči, reditelj filmova "Šerlok Holms", "Sneč" i "Dve čađave dvocevke", napisaće scenarijo sa Džonom Hodžom, autorom scenarija za "Trainspotting".

Film će biti nova verzija legende o kralju Arturu, za kojeg se veruje da je u 6. veku odbranio Britaniju od najezde Sasa.

Beta

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 07:58
King Arthur mi je jedan od boljih filmova, teško da će ova adaptacija biti na tom nivou, ali volio bi da bude. Thumbs Up
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 11:27
Najbolja adaptacija priče o kralju Arthuru je Excalibur (1981) (čak sam čitao i knjigu po kojoj je rađen), svi ostali su samo blijedi pokušaji. King Arthur (2004) nije loš, ali nije do koljena prethodno navedenom Tongue
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 14:25
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Najbolja adaptacija priče o kralju Arthuru je Excalibur (1981) (čak sam čitao i knjigu po kojoj je rađen), svi ostali su samo blijedi pokušaji. King Arthur (2004) nije loš, ali nije do koljena prethodno navedenom Tongue

Apsolutno, od A do Š.Clap Excalibur mi je jedan od najboljih filmova uopšte a u vezi sa obradom priče o maču iz kamena - bez ikakvog premca.Clap
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 16:46
ja nekako imam poverenja u gaja i verujem da ce da napravi kvalitetan film
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 14:16
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

ja nekako imam poverenja u gaja i verujem da ce da napravi kvalitetan film

Ne sumnjam ja da će Guy napraviti zabavan film, ali to neće biti ni blizu Excaliburu. Boorman je odradio savršen posao i to je to. Samo me interesuje šta li će sada napraviti od kralja Arthura? Možda će biti Viking koji je došao da pustoši engleska sela pa slučajno naletio na mač u kamenu LOL Najjača izjava je bila kada su za onaj za King Arthur rekli da je najvjernija priča o kralju Arthuru. Ma dajte molim vas. Prije svega, čovjek je bio legenda, mit, poput Robin Hooda i sad oni pričaju kako su napravili najvjerniju priču. Po rimskim zapisima, ma daj Tongue Boorman je uzeo knjigu i pretvorio je u film, a Thomas Mallory je napisao knjigu (Le Morte D'Arthur) po mitovima još u 15. vijeku. Uglavnom da ne gnjavim previše LOL Kao što rekoh, ne sumnjam da će Guy uraditi zabavan film, ali mi on nije za toga, baš kao ni Fuqua nije bio za onog prethodnog, ali eto. Producenti odlučuju o tome.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2010 u 16:46
Takodje se slazam oko Excalibura. Ona neponovljiva atmosfera, muzika i sama prica su nedostizni. Svaka nova adaptacija cak i na sasvim novim osnovama, uvek "vuce" na ono vec vidjeno a samim tim odmah u startu gubi trku!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.