Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Legende iz svijeta mobitela
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Legende iz svijeta mobitela

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2012 u 13:48
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane darije Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2012 u 23:01 darije Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2012 u 23:01 piše:

Konačno u Verizon-u izašla Motorola RAZR MAXX. Nadam se da će ubrzo i kod nas jer to jednostavno moram imati. Godinu dana gladujem i skupljam crkavicu.

i KONAČNO:

Ja sam bez teksta... vidiAndja

Ne laži da si ga kupio!!! Svaka čas`,kol`ko para si dao i gde? Pošto vidim da ga na mobilnom svetu nema još uvek.

Inače, moj ljubljeni prvenac, bio sam glavni šmele u kraju, a i šire. Lepotan iz 1994:

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2012 u 20:24
http://www.mobilnishop.com/mobilni-telefoni/motorola/RAZR%E2%80%93MAXX%E2%80%93Titanium-1869

Samo što sam ga ja platio 533 €.
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2012 u 21:46
Mnogo dobar...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2012 u 10:04
Jeste brate, prosto je neverovatna razlika u odnosu na Milestone2... Kao iz fiće u BMW-a!
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2012 u 13:27
A tek baterija, 3300 mAh. yikes
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.