Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The chronicles of Riddick
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The chronicles of Riddick

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Maha View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The chronicles of Riddick
    Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2004 u 13:28
ima ko titl na nasem??
I'm cool
Na vrh
Maha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2004 u 14:05
evo imate engleski ak vam je tak lakse prevodit
I'm cool
Na vrh
vintermut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vintermut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 01:26

Pazi ovako, ima taj titl na engleskom ali to nije za onaj fim koji ja imam. Mislim da je ovo za crtani... Postoji za film titl ali na Makedonskom... Ako neko ima na engleskom titl za film neka ga postuje... Eto toliko ;)

Pozdrav svima...

Na vrh
Fanfon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fanfon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2004 u 23:46
Imam titl ako nekom treba
Na vrh
Maha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2004 u 15:57
meni treba aj stavi ga na stranicu pliz
I'm cool
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.