| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Troy |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Cocconut Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2004 u 20:34 |
|
Ajde molinte o'š mi učinit uslugu... otvori GSpot i očitaj jeli tamo piše ovo: Ako je, unda imaš Van.Helsing.CD1.TELECINE.INTERNAL.AC3.XViD-HLS.avi, a nije dvdrip. Dvdrip je kopija/rip finalne verzije DVD-a (znači dvd-a kakav dolazi u prodaju). Ali svejedno mi je - zovi ti dvdrip štagod te je volja... samo očekuj moj response di ću te ispraviti.
|
|
![]() |
|
Jure
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 191 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 00:59 |
|
Potpuno si upravu. Ja sam stvaro mislio da je to dvd-rip, jer ima odli?an zvuk i sliku. Pošto sam vidio da film nije sniman iz kina mislio sam da je dvd-rip.
|
|
![]() |
|
Cocconut Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 12:11 |
|
Znan, lako se je zbuniti, nego valjda misliš da si se zbunijo zato što ovo nije uobičajni kino-rip (sniman kameron u kinu), jer i ovo je neka vrsta tzv. kino-ripa jer (napisa san to i prije): postoji oprema koja se zove telecine stroj (tc stroj) koji prebacuje film digitalno sa trake kino projektora i onda film kodira u VCD, SVCD, divx, xvid. Slika i zvuk obično su vrlo dobre/odlične kvalitete, no troškovi sa tom opremom/strojem se veliki, pa se ta metoda rjeđe koristi. Na www.vcdquality.com/faq.php piša sva terminologija vezana za ripanje. |
|
![]() |
|
Jure
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 191 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 12:57 |
|
Da, ja sam mislio da je kino rip samo ona loša kvalitete snimana sa obi?nom kamerom iz kina. Ta metoda snimanja sa obi?nom kamerom mi se stvarno gadi jer slika je užasna, a zvuk još gori.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |