Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Troy
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Troy

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2004 u 20:34

Ajde molinte o'š mi učinit uslugu... otvori GSpot i očitaj jeli tamo piše ovo:
VIDEO                                   AUDIO
4CC .... xvid                         BITRATE....448k/s (6ch) CBR
x:y...640x352 (1.85:1)
BITRATE....1096 k/s
FPS....25.000

Ako je, unda imaš Van.Helsing.CD1.TELECINE.INTERNAL.AC3.XViD-HLS.avi, a nije dvdrip. Dvdrip je kopija/rip finalne verzije DVD-a (znači dvd-a kakav dolazi u prodaju). Ali svejedno mi je - zovi ti dvdrip štagod te je volja... samo očekuj moj response di ću te ispraviti.Evil Smile

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 00:59
Potpuno si upravu. Ja sam stvaro mislio da je to dvd-rip, jer ima odli?an zvuk i sliku. Pošto sam vidio da film nije sniman iz kina mislio sam da je dvd-rip.
Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 12:11

Znan, lako se je zbuniti, nego valjda misliš da si se zbunijo zato što ovo nije uobičajni kino-rip (sniman kameron u kinu), jer i ovo je neka vrsta tzv. kino-ripa jer (napisa san to i prije): postoji oprema koja se zove telecine stroj (tc stroj) koji prebacuje film digitalno sa trake kino projektora i onda film kodira u VCD, SVCD, divx, xvid. Slika i zvuk obično su vrlo dobre/odlične kvalitete, no troškovi sa tom opremom/strojem se veliki, pa se ta metoda rjeđe koristi. Na www.vcdquality.com/faq.php piša sva terminologija vezana za ripanje.

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2004 u 12:57
Da, ja sam mislio da je kino rip samo ona loša kvalitete snimana sa obi?nom kamerom iz kina. Ta metoda snimanja sa obi?nom kamerom mi se stvarno gadi jer slika je užasna, a zvuk još gori.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,314 sekundi.