Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav iz canade
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav iz canade

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2010 u 19:09
dobrodosle

p.s. Pozdrav i od internetless AcaNa LOLLOLLOL

In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 01:45
dobrodosle
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 01:50
Dobro došla!

Ažurirao Slepac - 09.Kolovoz/Aug.2010 u 02:07
Na vrh
ivica35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivica35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 02:10
evo i mene!!! LOLLOLLOLLOL
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 02:23
E Ivice,pa gde si ti do sad...LOL LOL LOL
dobrodošao,nadam se da ćeš nam se pretstaviti malo bolje u našoj kavani...
Svrni,prvo piće je na račun kuće,a za ostala pripremi duboki džep sa puuuuno para,Boja kada naplaćuje,ih nemaš pojma,mora da vidiš i to,zato navrni da se upoznaš bolje sa ekipom...
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 08:51
welcome :)
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 13:20
Originalno postovano od strane charmed94 charmed94 piše:

P. P. S. Opa, eXtreme member. Zanimljivo. LOL Znači, eXtreme memberi postaju oni sa 150 poruka na forumu, je l' da?

Ne, nego oni koje mi prebacimo u extreme po tajnom ključu, kombinaciju ne smijemo otkrit pod prijetnjom života... LOL
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 14:25
Al' ste bezobrazni.

Ažurirao Slepac - 09.Kolovoz/Aug.2010 u 02:10
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2010 u 14:30
Originalno postovano od strane charmed94 charmed94 piše:

Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Ne, nego oni koje mi prebacimo u extreme po tajnom ključu, kombinaciju ne smijemo otkrit pod prijetnjom života... LOL

LOL LOL LOL LOL
Ozbiljno? Eh, baš me zanima čime sam ja to zaslužio. LOL

Veze čine čuda LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
BrainCleaner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BrainCleaner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 15:42
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pozdrav Zlatko (a šta to ne znaš?) & welcome

Kako sa ponašati da neke forumaše ne uvrjedim i da si skinem titl ili moguće za unuke neke crtiće koji su sinhronizirani oprosrtite ako nisam pogodio temu ali ste me pitali.Question
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 20:12
welcome
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 20:13
Niky.. ovo je jako staro za pozdrave... LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 20:20
Jbg i ja sam stara pa me pozdravljaju LOL

Shvati kao nadoknadu, hmmm senilnost, hmmm blajh svakako blajh buraz jbg.
prodro do mozga. Nema mi spasa LOL

Povlačenje previše srm...LOL
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 20:37
pozdrav i
 welcome
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
NEX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Teniser

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NEX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 21:32
dobrodosle
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2010 u 22:54
Originalno postovano od strane BrainCleaner BrainCleaner piše:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pozdrav Zlatko (a šta to ne znaš?) & welcome

Kako sa ponašati da neke forumaše ne uvrjedim i da si skinem titl ili moguće za unuke neke crtiće koji su sinhronizirani oprosrtite ako nisam pogodio temu ali ste me pitali.Question

Pravila ponašanja na forumu su vam odgovor na prvo pitanje,Smile
Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles  - bilo koja od ovih opcija je odgovor na drugo pitanje

a što se tiče skidanja filmova, serija, crtanih filmova (sinhronizovanih ili ne) ovde nećete naći linkove, pošto je kod nas piraterija najstrožije zabranjena Wink

Ako imate još neko pitanje, dok se ne snađete, a da ne bismo zbunjivali ostale članove, slobono mi uputite privatnu poruku Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2010 u 00:35
tockica
ivica35
a, ostalo mi nekako nepovezano, pa za sve jedno veliko
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Damilica26 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Damilica26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 08:41
dobrodosle
BojaDocekuje
Na vrh
newscctv View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj newscctv Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2010 u 10:25
E Ivice,pa gde si ti do sad...LOL LOL LOL
dobrodošao,nadam se da ćeš nam se pretstaviti malo bolje u našoj kavani...
Svrni,prvo piće je na račun kuće,a za ostala pripremi duboki džep sa puuuuno para,Boja kada naplaćuje,ih nemaš pojma,mora da vidiš i to,zato navrni da se upoznaš bolje sa ekipom...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.