Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Wolfman (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Wolfman (2010)

The Wolfman

The Wolfman (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama, fantazija, triler, horor

Trajanje:

103 min

Režija:

Joe Johnston

Scenarij:

Andrew Kevin Walker
, David Self
, Curt Siodmak

Glavne uloge:

Anthony Hopkins
  >  Sir John Talbot
Benicio Del Toro
  >  Lawrence Talbot
Cristina Contes
  >  Solana
Michael Cronin
  >  Dr. Lloyd
Nicholas Day
  >  Colonel Montford
Roger Frost
  >  Reverend Fisk
Art Malik
  >  Singh
Simon Merrells
  >  Ben Talbot
Malcolm Scates
  >  Butcher
David Schofield
  >  Constable Nye
David Sterne
  >  Mr. Kirk
Emily Blunt
  >  Gwen Conliffe
Gemma Whelan
  >  Gwen's Maid
Asa Butterfield
  >  Young Ben
Mario Marin-Borquez
  >  Young Lawrence

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 00:13
Da se mi vratimo na film LOL Mislim srećna sam ja zbog vašeg proseka i čestitam oboma Wink ali pre nego se pojavi neki moderator sa brzim prstima da se mi vratimo na temu LOLLOLLOL

Dakle, odgledah ja filmić. Iskreno očekivala sam mnogo više. Nije loš, ali (što bi Senti rekao) fali mu nešto (kao i Legionu-možda mi je Legion za nijansicu bolji, ali sad nisam sigurnaLOL).

Opet da naglasim ni h od horora te vas molim ne očekujte horor.

Šefe, što se tiče Bakjwi  nije to što očekuješ. Mislim,, jeste u nekim dalekim, dalekim, dalekim, mizernim tragovima, ali totalno je druga tema/drugi smer. Nije to toWink

Imam utisak da bi ovaj film bio mnogo bolji da su ga radili npr iz dva dela. Imam utisak da su previše zbrzali radnju. Ne u smislu da je ne možete ispratiti, već da je priča kao priča mogla mnogo bolje da se odradi da su imali više vremena i prostora. Ovako mnogo toga mi je nedorečeno ili slabim tonom rečeno. Ništa na mene nije ostavilo neki poseban utisak.

Opet, pošto ja volim ovu tematiku, sigurno ću ga ponovo gledati kad bude izašao dvdripWink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 00:25
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Šefe, što se tiče Bakjwi  nije to što očekuješ. Mislim,, jeste u nekim dalekim, dalekim, dalekim, mizernim tragovima, ali totalno je druga tema/drugi smer. Nije to toWink

Aha. Meni je to samo nekako "prošlo" kroz glavu zbog tog "oboljenja"... Wink
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 00:30
Znam, zato sam ti i rekla, nije to baš to...ima veze u tom nekom domenu, ali ni slično onom filmu Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 10:59
Originalno postovano od strane darije darije piše:

EDIT: zaboravih da spomenem prelepu (bar meni) Emily Blunt inlove

Pa, i nije ti neka lepotica... BTW, danas joj je 27. rođendan...Smile Plaćaš piće?
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 15:01
(bar meni). Plaćam. Uzmi u kaVančetu na moj račun a čini mi se da kriju i tortu tamo, pa ako ti se prijede i slatko...
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 19:09
Pogledah film i moram reći da mi je pravo leg'o. Čak se svidio i mojoj ženi, koja se inače užasava od horora bilo kakve vrste. Gluma ekstra, atmosfera ruralne Engleske ekstra, šminka kojom su odali počast originalnom Wolf Manu iz 1941. također na nivou. To me je stvarno baš onako oduševilo. Neko drugi bi vjerovatno išao sa CGI vukodlakom, ali su se ovdje držali klasike Clap Film vrijedan gledanja za ljubitelje tematike Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 19:54
Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Gluma ekstra, atmosfera ruralne Engleske ekstra, šminka kojom su odali počast originalnom Wolf Manu iz 1941. također na nivou.

Ovo je ne za 10, nego za 100, međutim, ono što bi mu u mom slučaju, smanjilo ocenu jeste blaga priča (koliko god originalna bila). Morala je biti mnogu "ubojitija", jača, konkretnija.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 20:54
Meni se baš svidilo to šta je film vjerno napravljen u duhu klasika...
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2010 u 23:16
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Originalno postovano od strane Nameless One Nameless One piše:

Gluma ekstra, atmosfera ruralne Engleske ekstra, šminka kojom su odali počast originalnom Wolf Manu iz 1941. također na nivou.

Ovo je ne za 10, nego za 100, međutim, ono što bi mu u mom slučaju, smanjilo ocenu jeste blaga priča (koliko god originalna bila). Morala je biti mnogu "ubojitija", jača, konkretnija.

Dobro, priča mu je mogla biti jača, ali nije loša ni ovako Big smile
What can change the nature of a man?

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2010 u 15:05
Odličan film, čak se i mom burazeru svideo (iako je zakačio samo kraj).
Slegli su mi se nešto utisci, tako da nemam šta tupit. Big smile
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 12:59
Sinoć pogledao.
Kakva beda od filma.
Ni drame, ni likova. Napravili su film o vukodlaku bez trunke strave i bez napetosti; svaka im čast.
Glavni lik je debil; čak i rednecks seljanima odmah postane jasno da je on vukodlak, samo je on još u nekoj tobože dilemi.
Ženski lik je višak ili je nedovoljno iskorišćen (zavisi kako se gleda).
 Je l' ono bio tvist sa Hopkinsom? Ako jeste, zar ne bi trebalo da je preokret nešto neočekivano?
Za ovako skup film CGI je u pojedinim scenama baš loš, čak i nepotreban (scene s mečkom i jelenom). Rekonstrukcija Londona s kraja XIX veka nakon Ričijevog Holmsa deluje veštački, plastično; nema ni neke preteće gotske atmosfere. Blah...
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 13:49
^Nisam siguran da smo gledali isti film...svako ima pravo na svoje mišljenje.
live long and prosper
Na vrh
Donjande View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Donjande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2010 u 22:55
svaka cast za film
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 19:54
Pogledao ovo još neki dan, vrlo dobar film. Thumbs Up
Priča je mogla biti bolja, film malo brutalniji, sama radnja filma ok, ali...
Nekako mi se čini sve češći problem kod filmova je taj što ili previše razvuču neki film ili ga zbrzaju, u ovom slučaju ovo drugo, ali ne u tolikoj mjeri.
Uglavnom, sve ostalo je na nivou, svakako preporuka.
Ocjena - 8 (10).
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2010 u 19:58
Da, to i ja napisah. Morao je biti malo "jači", šta god mi to značilo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.