Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ubrzan rad na rimejku "Bekstvo iz Njujorka"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ubrzan rad na rimejku "Bekstvo iz Njujorka"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ubrzan rad na rimejku "Bekstvo iz Njujorka"
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2010 u 10:44
UBRZAN RAD NA RIMEJKU
"BEKSTVA IZ NJUJORKA"

Projekat rimejka Džon Karpenterovog kultnog klasika "Bekstvo iz Njujorka" (1981) je ubrzan. Studio Vorner Bros je izgleda prezadovoljan najnovijim scenarijem kojeg je ponudio Alan Leb ("21") u kojem ima malo više humora dok antiheroj Snejk Plisken dobija malo drugačiji zadatak - umesto da spasava američkog predsednika njega će u Njujorku čekati senatorka.

Još jedna promena tiče se samog Njujorka - Za razliku od distopijskih ruina originalnog filma, koje su preostale nakon rata, ovde je Menheten prikazan uglavnom netaknut, mada je evakuisan i pretovren u kažnjeničku koloniju nakon što je "prljava" nuklearna bomba detonirana u predgrađu.

Dobitak ove ideje je u čisto ekonomskom smislu, jer ga je jeftinije "proizvesti" za filmko platno. Ova solucija, koju je prvi uveo prethodni scenarista Dejvid Kajganić, bi trebalo da pruži daleko prepoznatljiviji ili i dalje opasan Njujork, a sve to bi možda trebalo da izgleda naliko onom što je bioskopska publika nedavno gledala u filmu "Ja sam legenda".

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
SnakePlissken View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SnakePlissken Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 01:08
Uu ja sam veliki obozavalac Bekstva iz Njujorka i L.A-a , a da li znas kad ce biti zavrsen film, mislim taj remake, barem otprilike i ko ce glumiti Snejka umesto po meni nezamenljivog Kurt Russela? hvala unapred Cool
Snake Plissken was here...
Na vrh
GRAYFOX View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GRAYFOX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 01:35
Kurt Russel FTW.
Bez njega nema ni uspješnog nastavka/remake-a ovog filma!

[URL=http://profile.xfire.com/chombecro][/URL]
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 14:22
Šta fali originalnom Bekstvu da bi ga sad rimejkovali?
Razumem rimejk filma kojeg je vreme pregazilo ali Bekstvo je mali biser b-filma.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.