| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ubrzan rad na rimejku "Bekstvo iz Njujorka" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ubrzan rad na rimejku "Bekstvo iz Njujorka"Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2010 u 10:44 |
|
UBRZAN RAD NA RIMEJKU
"BEKSTVA IZ NJUJORKA" Projekat rimejka Džon Karpenterovog kultnog klasika "Bekstvo iz Njujorka" (1981) je ubrzan. Studio Vorner Bros je izgleda prezadovoljan najnovijim scenarijem kojeg je ponudio Alan Leb ("21") u kojem ima malo više humora dok antiheroj Snejk Plisken dobija malo drugačiji zadatak - umesto da spasava američkog predsednika njega će u Njujorku čekati senatorka. Još jedna promena tiče se samog Njujorka - Za razliku od distopijskih ruina originalnog filma, koje su preostale nakon rata, ovde je Menheten prikazan uglavnom netaknut, mada je evakuisan i pretovren u kažnjeničku koloniju nakon što je "prljava" nuklearna bomba detonirana u predgrađu. Dobitak ove ideje je u čisto ekonomskom smislu, jer ga je jeftinije "proizvesti" za filmko platno. Ova solucija, koju je prvi uveo prethodni scenarista Dejvid Kajganić, bi trebalo da pruži daleko prepoznatljiviji ili i dalje opasan Njujork, a sve to bi možda trebalo da izgleda naliko onom što je bioskopska publika nedavno gledala u filmu "Ja sam legenda". |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
SnakePlissken
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 01:08 |
|
Uu ja sam veliki obozavalac Bekstva iz Njujorka i L.A-a , a da li znas kad ce biti zavrsen film, mislim taj remake, barem otprilike i ko ce glumiti Snejka umesto po meni nezamenljivog Kurt Russela? hvala unapred
|
|
|
Snake Plissken was here...
|
|
![]() |
|
GRAYFOX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2007 Lokacija: Mekušje City Status: Offline Points: 54 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 01:35 |
|
Kurt Russel FTW.
Bez njega nema ni uspješnog nastavka/remake-a ovog filma!
|
|
|
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2010 u 14:22 |
|
Šta fali originalnom Bekstvu da bi ga sad rimejkovali?
Razumem rimejk filma kojeg je vreme pregazilo ali Bekstvo je mali biser b-filma. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |