Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows 7 i ruter Sagem - problem?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows 7 i ruter Sagem - problem?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Windows 7 i ruter Sagem - problem?
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 21:00
evo ja imam drugi problem pa reko da ga ovde objasnim,naime instalirao sam i ja win 7 ali on neprepoznaje moj ruter preko koga sam povezan na internet,zvao sam beotel kazu da treba da radi sta je posredi jel ja imam neku krekovanu verziju win 7 ili je do ovog sranja od sagema to je marka rutera i sta sad da vratim xp ili da stavim neku drugu verziju win 7,hvala svima na pomoci
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 21:08
Ipak se odnosi na ruter(hardware), a onamo je bila prica za win7 i titlove, tako da ovo ide u novu temu. Ja imam asus w530g wireless i odlicno radi na win7.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 21:33
Prijatelji ako imas onaj crni sagem koji se dobijao u prvoj turi kada je telekom delio, neces moci nista da uradis. Imam ga i ja i povezivanje preko USB kabla ne ide, jer nema nikakvih drajvera za njega niti za vistu niti za 7, tako da ces morati da pribegnes povezivanju sa onim zutim kablom koji si dobio uz modem (ETHERNET) sto je zapravo i bolje resenje.
Vladika
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 21:44

ako ti je ovakav modem,ja nemam problema,osim sto sam stavio drajvere za vistu?
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 13:19
acan-e isti je modem sta da radim aj to malo objasni moze
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 13:30
Pa naravno da cu da objasnim Wink

odes ovde na ovu adresu i skines drajvere za vistu :

ftp://ftp.eunet.rs/pub/ADSL/ADSL_drivers/USB_Sagem_800_840/

Pre instaliranaj iscupaj onaj sivi kabl (usb),cisto da nije ukljucen,krenes instalaciju i kad te  pita koji od modema da izaberes ti izaberi "PPPOELLC 8/35"  i kad ti zavrsi instaliranje onda ubodes taj kabkl usb(to ce ti i pisati) i kad ga ubodes,jednostavno ce taj prozor gde ti je trazio da ubodes kabl nestati i pisace ti da je sve instalirano i na desktopu ce ti se pojaviti ikonica kao internet adsl i tu ukucaj svoje podatke.

E pre svake konekcije,moras da cekas da se obe lampice upale i onda je modem spreman.

To zna nekad da traje 10 sekundi,nekad malo duze,ali u glavom radi sve kako treba.

Inace ja taj modem ili ruter,je**m li ga ako znam sta je,koristim preko Euneta,ali kontam da drajveri za njega radi i da je nebitno cije usluge adls-a koristis.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 16:24
e ovako znaci  kolko sam razumeo,na instalirani win 7 prvo instaliram ove drajvere pa tek onda krenem sa instalacijom ovog sagema jel tako il sam nesto zajebo
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2010 u 16:43
pa znaci,kreneses instalaciju tih drajvera i samim tim se i modem instalira.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.