Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čija je ovo pesma?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Čija je ovo pesma?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Čija je ovo pesma?
    Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2010 u 20:52
Skinuo sam je nekad LimeWire-om, tako da neznam čija je ovo pesma

http://www.mediafire.com/?1gzmzz2ndyw

Mislio sam da je Daddy Yankee, ali nije! Pošto je ovo moj upload, valjda neće biti cenzura-problema.
Da ne pomisli neko da je ovo neko skupljanje poena, čim dobijem verodostojan odgovor, obrisaću ovo sa mog mediafire account-a.

Ažurirao suadnovic - 15.Veljaca/Feb.2010 u 20:55
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2010 u 21:50

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2010 u 21:53
Desni klik - Properties - Details
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2010 u 22:16
@chlink
Hvala, to je to!
@iromafia111
Našao sam, Properties->Summary->Advanced

Mediafire link nije više aktivan. Obrisao sam!

Da vas počastim nečim za trud:

http://www.altools.com/ALTools/ALSong/Free-Music-Downloads.aspx

Pretpostavljam da su ovo ilustracije kako se prave albumi sa ALLSong-om.

Ažurirao suadnovic - 15.Veljaca/Feb.2010 u 23:13
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2010 u 22:35
Pa pise na properties:

Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2010 u 23:21
Našao sam i sam kasnije, ali zašto je Properties kod mene ovakav

mp3 je kod mene na ovoj adresi

C:\Documents and Settings\Suad\My Documents\My Music\dowLimWire

Koji je tvoj OS?

Ažurirao suadnovic - 15.Veljaca/Feb.2010 u 23:23
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 00:12
Ovo bi trebalo da bude stvar od Flo Rida.

http://www.mediafire.com/?xb1myz2ymtz

Update:Flo Rida-Right Round

A o ovima baš ništa neznam

http://www.mediafire.com/?yzjnzdjzenk

Update:Metric-Help (I'm Alive)

Ažurirao suadnovic - 16.Veljaca/Feb.2010 u 10:29
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 05:59
Za svu muziku koju skineš a nema naslov, pod uslovom da je ripovana sa CD-a, u novom WinAmp-u imaš opciju za auto tag. Označiš pesmu u plej listi, desni klik, view file info... i u donjem desnom uglu imaš auto tag. Treba da si online, sačekaš malo i dobiješ tag sa podacima o pesmi. Ista opcija za celu plej listu, označiš sve pesme, desni klik, send to, auto-tag. Kad pronađe sve, klikneš add, ili beše aply, i to je to. Ako ti je nešto sumnjivo ili nelogično samo izađeš odatle.
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 10:03
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Za svu muziku koju skineš a nema naslov, pod uslovom da je ripovana sa CD-a, u novom WinAmp-u imaš opciju za auto tag. Označiš pesmu u plej listi, desni klik, view file info... i u donjem desnom uglu imaš auto tag. Treba da si online, sačekaš malo i dobiješ tag sa podacima o pesmi. Ista opcija za celu plej listu, označiš sve pesme, desni klik, send to, auto-tag. Kad pronađe sve, klikneš add, ili beše aply, i to je to. Ako ti je nešto sumnjivo ili nelogično samo izađeš odatle.

Hvala.
U pravu si, ovo je stvarno fina mogućnost. Evo za ovu drugu iz zadnjeg upita je odmah našao: Metric-Help(I'm Alive). Problem je samo što Winamp ima očajan zvuk. Moraju se instalirati i dodaci. Neznam šta ljudi misle, ali mi se čini da je za reprodukciju mp3 fajlova VLC Player najbolji.

Update:Ali ovde je nešto zabrljao. Ovo nikako ne može biti Roy Orbison-album The Fastest Guitar Alive, pa još iz 1967

http://www.mediafire.com/?zvakyzmmzio

Ažurirao suadnovic - 16.Veljaca/Feb.2010 u 10:34
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2010 u 13:09

Nije bilo reči o zvuku već o nazivu pesama.Winamp nije svemoguć, sve zavisi od digitalnih podataka u samoj pesmi prema kojima radi auto-tag.

Kakav je zvuk sa kog plejera na kompjuteru je totalno nebitno - svi zvuče jadno, muzika se sluša sa HiFi uređaja. Nije napravljena muzička kartica & zvučnici za široku upotrebu za kompjuter (ne računam studijske koje koštaju bogatstvo), koja bi mogla da se nosi sa bilo kojim kvalitetnijim HiFi plejerom, pojačalom ili resiverom i zvučnicima. Samo par takvih zvučnika koštao je ili košta koliko i odličan kompjuter, o razlici u zvuku ne vredi pričati. Čak i sa prosečnih DVD plejera mp3 ima bolji zvuk preko HiFi pojačala i zvučnika nego sa kompjutera i pripadajućih zvučnika.

Ažurirao Movie Master - 16.Veljaca/Feb.2010 u 13:16
Na vrh
melitas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj melitas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2010 u 14:08
movie master - svaka cast za ovo,mislio sam da se vise niko ne sjeca sto je to HiFi!!!
istina je iznad svega
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.