Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Best Action Scene Of ALL TIME
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Best Action Scene Of ALL TIME

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Best Action Scene Of ALL TIME
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 00:00
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 01:26
Pa što da kažm, akcija i efekti do jaja.LOL Kakav supermen, frajer je legenda.LOL
Svi konji su polomili vratove, ali baš me zanima tko proizvodi ove đipoiće, lete ko ptice, a imaju i samouništenje u svojoj ponudi. Koliko muke, vatre, dima i razbijenog stakla zbog jedne trebe LOL

Ice gdje iskopa ovo svaka ti čast LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 02:20
Video sam ga u jednu temu na PO, pa resio sam da prenesem ovaj cirkus i ovde da se nasmejemo hahahaha. Prvo sto sam pomislio na onu celu hrabrost, borbu je da mi lik lici na Jack Bauer(odbrana, napad, taktika) pa zato sam na kraju rekao indijski "24"LOL
Na vrh
wolverine View Drop Down
Translator
Translator
sex addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wolverine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 04:59
jbt, ovo je jedna od najludjih stvari kojih sam ikad video na filmu (pored onih turskih Supermena, Spajdermena, Ramboa i sl. kojima se uvek rado vracam)
znao sam za onaj gif kad jashe konja i proklizava ispod kamiona, al prvi put gledam celu ovu kaubojshtinu

juuu, pa noga kad mu se zglavi izmedju 2 automobila, a on izvadi auspuh i pogodi hladnjak nadolazeceg dzipa koji nakon toga poleti 20 metara kroz vazduh

ludilo

zabole me stomak od smejanja
vestichicavestichicavestichica
vestichica

Ažurirao wolverine - 09.Veljaca/Feb.2010 u 05:04
rock'n'roll is about emotions,
punk rock is about attitude,
hardcore is a way of life!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 10:30
Zaaaaaaaaaaakon! Ovo je bolje i od 24 LOL
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 11:54
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2010 u 12:24
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Ovo je vec ranije bilo na forumu, niste zabjelezili.
http://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=31008&title=jeo-te-indijanska-akcija-kakav-brus-vilis

Loš marketing prijatel, vidiš kako naslov čini čudaLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.