Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Fanovi neće da skidaju najnovije epizode "LOST"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Fanovi neće da skidaju najnovije epizode "LOST"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Fanovi neće da skidaju najnovije epizode "LOST"
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 12:33
FANOVI NEĆE DA SKIDAJU NAJNOVIJE EPIZODE SERIJE "LOST" SA NETA

Očekivano se dogodilo. Prva epizoda finalnog serijala serije "Lost" je procurela na net. Onda je usledio neočekivani obrt. Fanovi su odbili da je skidaju i gledaju!

Ovakav rasplet je za čelnike televizije bio pravi šok. Tačnije, prvi šok je bio u komentarima na društvenim mrežama gde su fanovi odbili da čuju bilo kakve podatke koji bi oktrivali dešavanja u završnici, a potom, kada se na YouTube-u pojavila 44 minuta snimanih ručnom kamerom sa pretpremijernog prikazivanja prve epizode u havajskom mestu Oahu, mnogi su odbili da je pogledaju ne želeći da kvare iskustvo čiste slike i odličnog zvuka kada bude, za par dana, prikazivana na televiziji. Tačnije, zabeleženo je samo nekoliko stotina daunlouda epizode što je "smešna" brojka u odnosu na to koliko se skidaju nove epizode popularnih serija sa neta.

"Nikada nismo imali seriju poput 'Lost' i takvu odanost fanova, da oni ne žele da saznaju šta se dešava pre premijere. Fanovi je doživljavaju kao nešto svoje, baš kao i mi", bio je komentar Majkla Bensona, potpredsednika marketinga tv-mreže ABC.

Ažurirao AcaN - 07.Veljaca/Feb.2010 u 12:39
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 13:57
Netko mi obrisao komentar bez objasnjenja, a to ne volim. Znam da je izgledao kao offtopic, al istina je da sam njime htio ukazati na nebuloznost raspravljanja o ukusima.

Sto se mene tice, Lost je uvjerljivo najbolja serija svih vremena, uz bok True Blood i Twin Peaks. Uz njih stavljam i Damages, House, Csi las vegas koje takodjer redovno pratim...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 15:53
Ja sam iskreno protiv tog fanatizma. Znači, to mi pomalo liči na sektu, zar ne? Ne govorim konkretno o ovoj ili onoj seriji ili ovom ili onom filmu, već generalno.
Mislim, materijal snimljen kamerom gde ljudi GLUME a mi se primamo kao saučešće. OK do neke mere ali postati fanatik... Neprihvatljivo, po mom mišljenju.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:20
vidim ja da je ovo otislo mnogo daleko od teme,tako da ce biti sve obrisano,sto nema veze sa temom.

@ bubba

ja sam ti obrisao post  i cekao sam da pitas ko je i da ti kazem Wink

a ti li si tajBig smile

Ažurirao Dr Dragan - 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:22
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.