Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najgori film svih vremena je...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najgori film svih vremena je...

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Wennen View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wennen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 12:34

Takodje kao veliki obozavalac filmova sa zombijima kazem da je Land of the Dead jedini Romerov film koji uopste nemam zelju da pogledam ponovo, a House of the dead ne bi bio toliko los da ga nisu us*ali sa onim flashevima iz igrice... Takodje kao veliki obozavalac horor knjiga i igara, Resident Evil, Silent Hill i slicno, mogu da kazem da je uzas sta su napravili snimivsi istoimene filmove, koji ili nemaju ama bas nikakve veze sa prvobitnom pricom, ili su jednostavno dosadni i besmisleni... Ipak mi se dopao Resident Evil, nije toliko ni los koliko me nervira sto je sve ispremestano i izmisljena potpuno nova radnja... A za najgori film svih vremena najpre bih nominovao Butterfly Effect 3... Pogotovo kad se uporedi sa prvim delom koji je, po meni, bio fantastican, onaj treci je dno dna... To bi bio ujedno i najgori film koji sam ikada pogledao do kraja, bas nisam hteo da ga prekinem, zanimalo me je dokle sezu one gluposti...  

Izvinjavam se ako sam isprozivao neciji omiljeni film...Smile

Ovo su sve zapravo filmovi kakve volim, ali su me razocarali...

Recimo prva dva nisu ni prineti rimejku Dawn of Dead iz 2004

Ažurirao Wennen - 12.Veljaca/Feb.2010 u 12:35
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.