| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgori film svih vremena je... |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
Wennen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2010 u 12:34 |
|
Takodje kao veliki obozavalac filmova sa zombijima kazem da je Land of the Dead jedini Romerov film koji uopste nemam zelju da pogledam ponovo, a House of the dead ne bi bio toliko los da ga nisu us*ali sa onim flashevima iz igrice... Takodje kao veliki obozavalac horor knjiga i igara, Resident Evil, Silent Hill i slicno, mogu da kazem da je uzas sta su napravili snimivsi istoimene filmove, koji ili nemaju ama bas nikakve veze sa prvobitnom pricom, ili su jednostavno dosadni i besmisleni... Ipak mi se dopao Resident Evil, nije toliko ni los koliko me nervira sto je sve ispremestano i izmisljena potpuno nova radnja... A za najgori film svih vremena najpre bih nominovao Butterfly Effect 3... Pogotovo kad se uporedi sa prvim delom koji je, po meni, bio fantastican, onaj treci je dno dna... To bi bio ujedno i najgori film koji sam ikada pogledao do kraja, bas nisam hteo da ga prekinem, zanimalo me je dokle sezu one gluposti... Izvinjavam se ako sam isprozivao neciji omiljeni film... Ovo su sve zapravo filmovi kakve volim, ali su me razocarali... Recimo prva dva nisu ni prineti rimejku Dawn of Dead iz 2004 Ažurirao Wennen - 12.Veljaca/Feb.2010 u 12:35 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |