Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ...azijski filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

...azijski filmovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2004 u 11:44

A-Clypse, jesi gleda ZATOICHI VS. ONE-ARMED SWORDSMAN! Ako jesi, je li mu Z bijo kakav protivnik, budući da je One-Army jači, offcourse!Ouch

BTW check out www.izo-movie.com. Iako iman slabiju vezu (56k) pa je slika bila mutnjakava, mislin da je to jedan totalno lud trailer/film, pogotovo dio kada pripolovi Boba Sappa.

Na vrh
snowman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2004 u 19:36

Par preporuka za gledanje:

Ong-Bak (najbolji fajtevi u povijesti filma)

Ringu 0 (najbolji azijski horor u post-Ringu eri)

The Eye (vrlo dobar horor s pricom slicnom 6. culu)

Hero (predivan izgled,odlicna prica i dobre borbe)

Ghost in the Shell (jap. anime koji je bio velika inspiracija za bracu Wachowski)

Wasabi  (vrlo dobra jap.francuska komedija smjestena u Japan)

Princess Blade (dosta dobri fajtevi)

Princess Mononoke (odlican anime)

Resurrection of the little Match Girl (spektakularna akcija i odlicna premisa,ali slaba prica)

Warriors of Heaven and Earth (vrlo dobar pustolovni spektakl)

Iron Monkey (fenomenalne borbe!)

Shogun Assasin (prva 2 nastavka legendarnog Lone wolf and Cub serijala spojena su u jedan film za americko trziste)

The Legend of Drunken Master (zabavna akcijska komedija s Jackie Chanom,odlican fajt na kraju)

Od Ryuhei Kitamure(ponajbolji redatelj danasnjice):

Versus  (film koji je proslavio Kitamuru,odlican spoj kung-fua i splattera+nevjerojatan stil)

Azumi   (odlican samurajski film sa stilom)

Aragami (2 lika,jedna lokacija,75 minuta ispunjenih zanimljivim dijalogom i dobrim borbama)

Sky high

Ovo bi bila nekakva must-see lista malo novijih azijskih filmova.Iako ima jos gomila odlicnih filmova koje jos nisam stigo pogledat,a neke koje sam pogledo sam zaboravio navest.

----------------------------------------------------------

"Pretpostavka je majka svih zajeba!"

-Lock,stock and two smokin Barrels (1998)

Na vrh
volcro View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj volcro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2004 u 00:11

Azijski filmovi... malo je preopširan pojam. Imam kolege koji gledaju samo kineske ili samo korejske filmove, a neki samo crtiče :)

Osobno najviše volim filmove o samurajima, ili ako su ih režirali Kurosawa, Kobajashi, Ozu, Takeshi Kitano, Ikehata, ili je glumac Toshiro Mifune.

Takashi Miike je zanimljiv kao predstavnik Novog vala japanskih filmova u kojima je sve moguće i dopušteno i na zapadu je zakon.

Imam oko 300 pretežno japanskih filmova i ako je tko zainteresiran za ozbiljnu razmjenu, nek se javi. Kung-fujići i mlaćenje preko svake mjere me ne zanimaju

Na vrh
vstojsic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vstojsic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2004 u 18:55

Najiskrenije preporucujem SHIRI, korejski film u maniru Nikite, Profesionalca, i slicnih akcionih trilera sa izuzetnom pricom. Pozdrav!

Dovle
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2004 u 00:10

...da i ja kazem par filmova koji su mi dobri ...imam ih jos puuno za pogledat

Akage (Red Lion)

Battle Royale (Batoru rowaiaru )

Cure (Kuya)

Dersu Uzala

The Hidden Fortres (Kakushi toride no san akunin)

Yojimbo

Kozure Okami (1 - 6)

Miyamoto Musashi

Miyamoto Musashi: Ichijôji no kettô

Miyamoto Musashi: Ketto Hanryu - Jima

Oldboy

Onibaba

Ran

Rashomon

Seven Samurai (Shichinin no Samurai)

Stray Dog (Nora Inu)

Suicide Circle (Jisatsu Circle)

Throne of Blood (Kumonosu jo)

Tsubaki Sanjűrô

Yibola bing du

Zatoichi meets Yojimbo

2LDK

Aragami

36 Chamber of Shaolin

5 Deadly Venoms

Audition (Ôdishon)

Azumi

Brother of Darkness (Ti tian xing dao zhi sha xiong)

Daughter of Darkness

Musa the Warrior

Shark Skin Man and Peach Hip Girl

Sleepless Town

The Twilight Samurai (Tasogare seibei)

Ažurirao apocalypse
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.