Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Veliko hvala članu ....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Veliko hvala članu ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101112
Korisnik
Poruka
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:26
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

ja bih volio da sam ti mužLOLonda bih ti mogo vratit onu kit(u), što si mi onomade uvalilaOuch

kitu si zaslužioLOLLOL  kao nas precednik i demokratski izabran vođaLOL
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:29
da, glasanje bilo u Sj.KorejiLOLko je imo pasoš- mogo glasat! Znači, netko ima korejski pasoš, čim sam pobjedioLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:30
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

ja bih volio da sam ti mužLOLonda bih ti mogo vratit onu kit(u), što si mi onomade uvalilaOuch

kitu si zaslužioLOLLOL  kao nas precednik i demokratski izabran vođaLOL

svejedno bi bilo lijepo da ja tebi mogu uvalit kit(u)...ko ti meniLOLLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:37
ko zna, možda jednoga ljepoga dana ovdje osvane zahvala:" Hvala Cersei, što mi je dozvolila da joj uvalim kit(u)". Red je red...LOLtakove stvari se pamte i moraju se vratiti, kit(a)- za kit(u)LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:39
no dobro robi.. mogao bi bar ponekad svoje vlažne snove zadržati za sebeLOLLOL

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:42
lijepo ti dragoga zbanaj, pa ja mogu pisati što oćem?LOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:43
krivnju naravno svali na iru, lijenoga administratora sklonog piću i pogreškamaLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:43
nebu išloLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 20:45
može-može i na toga NeebaLOLLOL
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2019 u 22:30
BaglyasPeter, tj njemu hvala, je li.

Dakle na izboru filmova koje prevodi, svojevrsno blago euro horora, pa gialli i uopšte euro eksploatacije, sve to za kakve fine ripove, da ih raja konačno može videti u njihovom punom sjaju, eto i na svom jeziku.

To sve gledah ne samo u kaka kvalitetu mahom, već se često dešavalo da englesku sinhronizaciju svako malo seku deonice filma sa italo (ili i grđe, švapskim) tonom krpili su riperi te kopije odakle god su stigli, ne bi li mi uživali u uncut verzijama što boljeg kvaliteta.

Kakobilo, BaglyasPeter je stavio tačku na sve te zaEbancije, te obezbeđuje titlove za raritete onog često zapostavljenog dela evropske kinematografije.
Na vrh
nalimm1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nalimm1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2020 u 01:05
Turab svaka cast Clap

Veliko hvala za to sto prevodis serije iz razlicitih drzava. 

Prvo sam gledao Fauda, pa sam proverio sta drugo prevodis, pa sam tako, uz tvoju pomoc, pogledao dve odlicne turske serije za koje nisam znao ni da postoje. 

Hvala jos jednom 
Na vrh
coka50 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Cokalberta fon Tračhofen

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj coka50 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2020 u 19:45
Veliko hvala Turabu na prijevodima serija i filmova.
Svaka čast!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101112
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.