Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divxy
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divxy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divxy
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 20:45

Final destinacion
Rush and Hour
Santa Claus
Shrek
Shrek 2
Matrix 2
Matrix 3
The game
Harry Potter 3
The Last Samurai
Kill Bill vol.2
Spy Kids 3D
Shangai Knights
13 Ghosts
Lost Treasure
Bitka za školu
King Arthur
Mystic River
Paycheck
The Cat in the hat
Bad Santa
Petar Pan

Tražim ove filmove, pa ako netko ima par filmova a da je voljan razmjeniti se neka se javi na mail s svojim nickom Ivan2.Oreskovic@public.srce.hr ili na PM!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 21:18

Shrek
Shrek 2
Matrix 2
Matrix 3
The Last Samurai
Kill Bill vol.2
Spy Kids 3D
Shangai Knights
13 Ghosts
Mystic River
Bad Santa
Petar Pan

Paycheck

Imam samo ove!!!!!!!!

Don't worry be happy
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 21:19

Mystic River

Paycheck

Petar Pan

The Cat in the hat

13 Ghosts

Lost Treasure

The Last Samurai

Kill Bill vol.2

Spy Kids 3D

Matrix 2

Matrix 3

The game

Shrek

ovo ja imam mislim da ih ima par i da cemo nesto razmjeniti mozda!!

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 21:23
De pošaljite privatnu poruku a ne ovako da se hvalite da imate filmove, stavite tu popis filmova koje imate, a ne pošaljete PM i nejavite se, pa stvarno...

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
mopricov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mopricov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 21:30
Pa tko se hvali samo sam ti napisao koje imam!!!!!!!
Don't worry be happy
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 21:39
Pa rekao sam da onaj tko ima filmove javi na mail ili na PM...

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 21:50

Ja nemogu vjerovati da je ovaj forum toliko, neznam kako bi se izrazio, zaražen svađama, da čovjek više nemože ništa pametnoga pročitati, a kamoli naučiti.Nema više nikoga da se želi mijenjati za filmove, svi su neki mrzovoljni, j*bo ti ovo više...

Nevrijedi više staviti temu u kojoj tražiš neke filmove, jerbo svi postaju u toj temi da imaju filmove a niko nije za razmjenu.Samo napišu da imaju, i to im je važno, a ko' je*e razmjenu.Glavno da je on napisao da ima filmove.

Onda se više i nemoram čuditi BasMar-u, liku koji je već dugo na ovom forumu da je popi*dio.

Žao mi je zbog ovoga, ali je tako...

Budite mi pozdravljeni

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 22:53

u neku ruku imas pravo, svade su stvarno glupe ali vrlo ceste... sto se tice razmjena i ja sam za nju, ali nitko nece... mozda sto zelim dvd-ripove, tko zna.... mozda imam los nick... :)

pozdrav

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 22:57
Ivane, nema problema ja imam većinu ovih filmova i rado ču se mijenjati sa tobom. Oko detalja dogovori ćemo se preko PM.

Ažurirao Alex
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2004 u 22:03

Još uvijek tražim :

Final destinacion
Rush and Hour
Santa Claus
Shrek 2
Matrix 2
Matrix 3
The game
Harry Potter 3
Kill Bill vol.2
Spy Kids 3D
King Arthur
Mystic River
Bad Santa

Ali posebno KING ARTHUR, zar stvarno nitko nema ovaj film...

DVD-rip only!

Ažurirao Master
Na vrh
Cocconut Joe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cocconut Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2004 u 22:58

Ahoj Master, KING ARTHUR bi triba za koji tjedan, 2 doći u američka kina (tad očekuj kino-rip), a dvdrip Confused - pa ima do toga...Cool

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2004 u 23:00
O.k, nisam znao!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.