Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titlovi
    Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 16:15

Molim vas narode ako neko moze da mi pomogne skino sam film pa ubacijo prevod ali problem je sto mi se prevod pokaziva prije nego sto pocnu glumci da govore molim vas ako neko zna nesto o tome da li postoji program da se to ustima ili tako nesto ja sam pokusavao da to napravim ali nece unaprijed hvala svima...

Pozdrav..

BIG_BOSS
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 19:02

To napraviš pomoću SubRip-a

http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/subrip.cfm

Evo ti link.

Možeš ga naći i na hrvatkom jeziku ako trebaš...

A možeš i u BSPlayeru držati CTRL i tipku za lijevo ili desno za podešavanje titla.(dali ide unaprijed ili kasni...)

Nadam se da si razumio!

Pozdrav

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
gordonfreeman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gordonfreeman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 19:26
imaš subtitleworkshop pa ga ispravi
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 21:13

Ne razumijem radio sam sa subtitleworkshop i nisam nista skonto kako da ustimam ako moze neko neka malo to bolje objasni molim vas..

pozdrav..

BIG_BOSS
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 22:27
Jesi probao ovo u BSPlayeru što sam ti rekao?

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2004 u 23:05

Ma jesam u Bs Playeru ali ja sam pravio dvd i ubacivo prevod znas i sad svi su mi nekako isli sad uzeo Texas Chainsaw Massacre da napravim i uvjek mi dodje prevod brze nego sto treba i ako je neko napravio ovaj film sa prevodom molio bi ga ako moze da mi posalje prevod ili ako neko moze bolje objasnit kako cu ustimat ja sam probavo sa subtitleworkshop ali nisam uspio..

pozdrav

BIG_BOSS
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2004 u 01:09

Texas Chainsaw Massacre prijevod je na titlovi net. ako trebas pomoc oko stimanja javi se. najbolje je na icq ako imas moj je broj 174380137

Pozdrav

BasMar nije to fer od tebe

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.