Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sta mu fali, a sta mu je viska
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sta mu fali, a sta mu je viska

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sta mu fali, a sta mu je viska
    Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2009 u 22:10
Odjednom se gasi komp. vec dva puta samo za danas.
Odjednom plavi ekran s porukom:

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

BAD_POOL_CALLER

If this is the first time you've seen this stop error screan, restart your com.
If this appears again, folow these steps:
Check for new hard & software is properly instaled. Win. update, .... bla bla.
If problem continue, uninstal new hardware and software

Begining dump of physical memory
Damping phisical memory to disc: XX
(XX = odbrojava od 0, +1 itd. i po nekoliko minuta se sam restartuje.
Po restart dobija se poruka kao na sledecoj slici:

Aktivni prog. u trenutku dogadjaja su bili, ms word, wmp, ie, workbench tm, msn live, acrobat, SPF firewall i NAV kao antivirus uvek aktivni.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2009 u 22:12
To se meni javljalo na starom PC-u, i secam se da je bila problem Ram memorija, testiraj nju sa memtest pa vidi da li je sve ok. Ili ako ti je jedna plockica ram, onda promeni joj mesto, stavi je na drugi port ili treci port, zavisi koliko ih imas. Probaj mozda zeza to mesto na maticnu plocu gde mestis ram, proba na drugi do njega...

http://tech.groups.yahoo.com/group/simplycomputers2/message/52897

Ažurirao icemaher - 19.Prosinac/Dec.2009 u 22:18
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2009 u 22:32
Probaj i to, a meni je to ispisivalo jer me zezao HDD bio oštećen...
Poplavi i izbaci u DOS-u nešto ispisano tako i resetuje se.......
Savjetujem ti formatiraj taj fino Disk (naravno spasi što ti treba) i ukloni particije ako ih ima
i ponovo instaliraj windows i kad formatiraš nemoj quick nego full format ili kako već piše...
Ja sam tako otklonio nije me RAM zezao......
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2009 u 22:39
ram
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2009 u 23:25
I meni lici nekako na HDD ili cash ali format ne dolazi u obzir kao varijanta sem ako ne pocne padati na svaki sat vremena.
Trebam staviti jos jedan hdd, ovako jedan nema brzinu da sve odradi.

Zamenio sam pozicije na ram plocice, sad cu da pustim torrent na max.speed i 2-3 plera odjednom da citaju filmove, ako je hdd u redu padace brzina na torentu.
I sledicu u everest sta se dogadja sa ram
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2009 u 23:27
Everest je legenda, proprati tako.....
Ja sam to otklonio tako što sam posudio od druga externi disk od 500 GB prebacio sve
formatirao moj i onda sve vratio i sad sve radi super......
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2009 u 23:50
Sve radi ok, da je bio hdd problem, pao bi u ovakvu sitaciju (10 filmova, antivirus skeniranje, torent D & U, ali nije ni temp. povecao

Mozda i je bilo problem do ram, sad je promjenjena pozizija na slotove, pa videcemo sta ce biti.
Dal je moguce neki pokvareni fajl .mp3 da je problem, pa kad dodje do te pjesme da se dogodi crash?

Ažurirao prijatel-MKD - 19.Prosinac/Dec.2009 u 23:52
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2009 u 23:52
Moguće je i to, a ne mora biti mp3 već nešto drugo pa te zeza........
Ali bitno je da si riješio problem...
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 00:01
Pa, ne znam dali je problem rjesen, ako nije verovatno ce se desiti da opet se srusi prema tome da se je dva puta danas desilo. Ako se ne dogodi opet isto veceras ili sutra, to ce znaciti da je problem na jedan od slotova za ram.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 00:04
Prijatele, idi na start, run pisi cmd
pa  pisi chkdsk i pritisni enter
tu ce da ti skenira default particiju C gde ti je windows
vidi rezultat kod Bad Sectors ako je 0 onda odlicno
kad to vidis, kucas
chkdsk d:
cekas i isto gledas za Bad Sectors ako je 0 odlicno

tako proveris sve particije i siguran si da nemas bad sectors na hdd-u.

Mozda je i neki ram slot zajeban pa te zeza. Kod mene je bio problem ram, testirao sam ga na svoj pc i na pc mog druga, preko programa ramtester ili memtest bese, i u startu je pronasao da primer od 256mb ispravno je bilo samo 8mb, tako da je taj ram zavrsio u kantu za djubre. Taj ram mi je pravio problem kod kopiranja fajlova, raspakovanja arhiva itd. Iskopiras neki fajl, i posle obavezno neki cab fajl zeza, ili uradis extract neke arhive koju si skinuo i nece da radi, javlja da je corrupt file.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 00:33
Nema bad sectors, to sam proveriro.
Vecina ljudi su rekli da je ram. Videcemo sta ce biti sad po promenu slotova.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 01:31
Po meni, definitivno RAM!!!
Vladika
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 16:48
i definitivno bi ram, verovatno slot za ram. Evo od juce po promenu pozicije na ram plocice, cele noci sve do sad nema problema.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 17:42
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

i definitivno bi ram, verovatno slot za ram. Evo od juce po promenu pozicije na ram plocice, cele noci sve do sad nema problema.
E super, sreca sto je samo slot problem, da ne moras da kupujes ram memorijuBig smile
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 17:55

mene tako jebavala prasina u starom kompu 

cim se malko nakupi u slotu eto problema 

sad sam srecom blizu  benzinske pumpe pa sa vremena na vreme odnesem komp pod kompresor da se malko izduva , nema boljeg nacina da se sva prljavstina iz napajanja i procesora islotova skine od kompresora (posle toga bar sat nemojte da ukljucujete komp zbog mobuucih kapljica vode koje sy se eventualno provukle)

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2009 u 21:08
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

sad sam srecom blizu  benzinske pumpe pa sa vremena na vreme odnesem komp pod kompresor da se malko izduva

Jao, LOL mogu zamisliti kako te ljudi na pumpi posmatraju tokom ove radnje LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.