| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
cane corso winer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: deuchland Status: Offline Points: 4 |
Tema: pitanje prosto!!!Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 15:47 |
|
posto vidim da se ovde na forumu svaka pogresna rec i konstatacija formulise sa "bezobrazan,pokvaren itd'' zeleo bih da pitam nesto ako je u okviru ovog dela a to je:
kao prvo sve pohvale za posao koji se radi na sajtu i nisma imao negativna iskustav sto se tice prevoda.drugo sto me zanima je to koji su najbolji sajtovi za skidanje odnosno download filmova kako stranihtako i nasih.na sajtu filmovi free sam bio redovno i imaju dosdta filmova koji su hitovi i stvarno diobri ali njihov sajt nefunkcionise zadnaj tri dana tacnije poruka glasi da im je host istekao.pa pitam da li znate i mozete da mi preporucite neki stavrno dobar sajt na kom nece svaki klik za download pokazati da je fajl povucen.spostovanjem i zahvalnoscu goran deuchland!
|
|
![]() |
|
cane corso winer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: deuchland Status: Offline Points: 4 |
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 15:48 |
|
al sam se izgresio u pisanjuuuuuu tek sam sad video kad sam pitanje okacio!SORY SVIMA!!!!
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 15:52 |
Ajde ti meni objasni ovo, majke ti. Dalje, kao svaki fini mladić koji dođe na novi forum, pročitaj Pravila ponašanja na forumu Nismo ih pisali zbog lepog dezena slova i uklapanja boja, nego da bi se bar negde znao neki red. Kad budeš pročitao pravila proćićeš i pored 18. Ako i posle toga smatraš svoje pitanje opravdanaim, uputiću te na pravu adresu. |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |