Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zdravo i sav se preznojih....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zdravo i sav se preznojih....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 11:56
Moramo praviti neko okupljanje, i da sviramo za ekipu sa titlova. Baš zamišljam kakva bi to ludnica bila titlovibendfaithlessmary
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 12:20
Najjači pozdravni topic ikadLOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 12:31

Ne znam zašto ovu sliku stavljam ovde...al' neka je LOL

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 15:43
Stvarno bi ludilo bilo....

cudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudakcudak
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
JDs Revenge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 16:15

dobro ti je prase ROFL

a to za sviranje ti je dobra ideja i nisam ja dokon ko vi da mogu sve da postignem da cvakam poruku za porukom,ja bar ocistim sneg iscijepam(ko mis kocanku)drva i tako pa onda stavim ladnu oblogu na glavu al to da se pripremim za forum ROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFLROFL salim se,treba neko d ami pojasni malo pravila jel ova forumska napisana su mi jasna ROFL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 17:46
Mislim da nema potrebe da ti bilo ko bilo šta objašnjava....snalaziš se zabrinjavajuće dobro LOL

Nego, dokle ćemo sa ovom temom? Mislim, ako pravite novu kaVanu da vas prijavim Gazdi!!!! LOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 17.Prosinac/Dec.2009 u 17:47
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 17:56
hahahaha...nem ja pojma nista,kakve veze ja imam sa tim? ROFL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 17:57
naravno, ti samo nosiš lek bolesnoj tetki....

LOLLOLLOLLOLLOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 17:59
i jedem glavu jagnjeta za dorucak i posle varim to ko piton mladunce slona,6 meseci metuzalem
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 18:24

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Nego, dokle ćemo sa ovom temom? Mislim, ako pravite novu kaVanu da vas prijavim Gazdi!!!! LOLLOLLOLLOLLOL

Konkurencija je uvijek dobrodosla.LOL

udri    Dobro nam dosao JDs Revenge udri

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća"

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JDs Revenge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 18:27
hahahahaha....jos jedno graciozno hvala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 18:29
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Nego, dokle ćemo sa ovom temom? Mislim, ako pravite novu kaVanu da vas prijavim Gazdi!!!! LOLLOLLOLLOLLOL

Konkurencija je uvijek dobrodosla.LOL

Ovo ZAISTA nema smisla....već ignorišem šefa po celom forumu, zar sad treba i vas šefice da počnem ignorisati LOLLOLLOLLOL

Gaaaaaaazdaaaaaaaaa, jaaaaviiii seeeee, ovde se radi protivu naše kaVaaaaane!!!!!!!

(Sad će Gazda lok na temu, pa da vas onda vidimLOLLOLLOLLOLLOL)

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 18:39

Imam i ja ključove! 

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 18:45
Ok, pošto onog (bojapaprichica) ne mogu da pitam, a Knegi se već izjasnila protiv Gazdine kaVane..nema mi druge već da molim Nikolu da zaključa ovu temu LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,205 sekundi.