| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tim Burton |
Odgovori
|
| Korisnik | |
PaMda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tim BurtonObjavljeno: 09.Prosinac/Dec.2009 u 17:47 |
|
SWEENEY TODD (2007)
CORPSE BRIDE (2005) CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY (2005) BIG FISH (2003) PLANET OF THE APES (2001) SLEEPY HOLLOW (1999) MARS ATTACKS! (1996) ED WOOD (1994) THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS (1993) BATMAN RETURNS (1992) EDWARD SCISSORHANDS (1990) BATMAN (1989) BEETLEJUICE (1988) PEE-WEE's BIG ADVENTURE (1985) Early movies (1971-1986) Svi ovi filmovi su odlicni na svoj nacin i obozavam ih ^^. al sad me zanima dal moze neko da mi pomogne. Skinula sam novi film od Tim Burtona (9 ) i nema nigde prevod za taj film da li neko zna gde mogu da ga nadjem ? :)
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72105 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2009 u 18:39 |
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Paradox_Lik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 13:14 |
|
A dje ti "Alice in Wonderland"?! :P
Ovaj,gotivim lika.Volim njegov vizuelni stil,gotsku atmosferu,makabr efekte i pojedine elemente expresionizma koje unosi u filmovima.Sto se tog aspekta filma tice,jedan je od originalnijih i impresivnijih rezisera danasnjice.Dosta je rizikovao na pocetku karijere i to mu isplatilo,dok ga danas mnogi optuzuju da je repetativan,predvidljiv i snima neinspirativne filmove tj.rimejkove koje "bartonizuje" gorespomenutim elementima,i zatim plasira na "mejnstrim" trziste.I mora se priznati da mu fali malo vise hrabrosti prilikom biranja projekata,jer je jedan od retkih rezisera koji nema problema sa finansiranjem filmova.Sad je na vrhuncu i trebalo bi da iskoristi taj blagodat u snimanju riskantnijih projekata,al' eto.....sta mi znamo :P Meni je on gotivan prvenstveno zbog "Ed Wood-a".jednog od mog all time favorita.E,ovakve filmove bi trebao cesce snimati. Da ne zaboravim:Burton i Depp najavljuju ko zna po koju kolaboraciju na filmu "Dark Shadows".Naime,film je rimejk kultne serije iz sezdesetih,a obilovace vampirima,vesticama,zombijima,vukodlacima i ostalim mitskim bicima.Snimanje bi trebalo poceti na jesen '10. Burton i Depp gone wild.... Ažurirao Paradox_Lik - 10.Prosinac/Dec.2009 u 13:21 |
|
![]() |
|
ashca$h
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 21:13 |
|
Tim Burton,legenda.Jedan od meni najboljih ako ne i najbolji reziser.Secam se filma Batman sa Michael keaton-om,perfekcija.Zna kako da napravi tu jezivu i mracnu atmosferu,kolorit,izgled gradova koji sami po sebi izgledaju mracno i to me jednostavno odusevljava.
|
|
![]() |
|
oblak24
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 187 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 23:15 |
|
Tim Burton će napraviti film Alisa u zemlji čudesa, jedva čekam!!!
|
|
![]() |
|
PaMda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2010 u 23:16 |
|
Aha :D i ja jedva cekam , bice cudesnoooo ^^
|
|
![]() |
|
peterfox
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 10:43 |
|
daaa - skoro!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |