Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 12:15
The Bad Lieutenant:
Port of Call - New Orleans
(2009)

IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt1095217/

Glumci:
Nicolas Cage
Eva Mendes
Val Kilmer
Fairuza Balk
Jennifer Coolidge
Vondie Curtis Hall
Shawn Hatosy
Denzel Whitaker
Xzibit
Shea Wigham
Katie Chonacas
Brad Dourif

Režija:
Werner Herzog

Scenarij:
William Finkelstein

Vrijeme trajanja filma:
122 minute

TRAILER:

U novom filmu Wernera Herzoga Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, Nicolas Cage je poštovani detektiv koji je posvećen svom poslu podjednako kao što je posvećen konzumiranju droge.

Nakon uragana Katarina život Terencea McDonagha (Nic Cage) se u potpunosti mijenja. On postaje ovisnik koji mahnito sprovodi zakon u ruševinama New Orleansa. Njegov poremećen život dodatno opterećuje ljubav sa prostitutkom Frankie (Eva Mendes).

Njih dvoje stvaraju svoj svijet strasti, neostvarenih želja, kompulsivnog ponašanja i poremećenog stanja svijesti.

Abel Ferrara, režiser originalnog filma Bad Lieutenant je navodno bio veoma ljut zbog ovog nastavka. Nakon što je film najavljen Ferrara je izjavio:

„Što se tiče rimejka... nadam se da će ti ljudi gorjeti u paklu. Nadam se da će sjesti u isti auto koji će eksplodirati."

Herzog je ubrzo uzvratio sa izjavom da on uopće ne zna tko je taj Ferrara i da nikad nije vidio ni jedan njegov film. Kritičar Guardiana Xan Brooks nazvao je Cageovu ulogu najboljom izvedbom u posljednjih nekoliko godina.

Još jedan renomirani kritičar Roger Ebert izjavio je:

„Nicolas Cage je toliko impresivan da sam siguran da će proći dosta godina dok ne vidim toliko dobru filmsku ulogu. Jednostavno, Cage će vas hipnotizirati."

Također, svi se slažu da je film u potpunosti drugačiji od originala i da je svaka usporedba nepotrebna.

Film ima nevjerovatno visoku ocjenu kritičara koji su vidjeli film - 9.4 /10.

Očekivanja:

Nicolas Cage za Oskara! Sudeći po kritičarima i sretnicima koji su pogledali film na nekom od festivala,

ovo je sigurno jedan od manjih filmova koji bi mogli biti među osvajačima nagrada na kraju godine.

Ako još niste uvjereni da film treba pogledati makar zbog Nica Cagea, njegova uloga u Leaving Las Vegas ostala je kao jedno od najboljih glumačkih ostvarenja ikada. Označite ovaj film kao apsolutni "must see" ove godine.

Ažurirao Buki - 05.Prosinac/Dec.2009 u 12:20

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:21
Da li je gledao neko?
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:35
Ja se kanim da večeras odgledam....da li je neko prijavio da radi prevod?
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:37
Čini se da ne, nema još kvalitetnog engleskog titla, ovi postojeći su loši.
Što se filma tiče, nisam još odgledao, ali očekujem puno, možda čak da bude i film godine. Thumbs Up
Glumci ne mogu biti bolji. respekt
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:41
Aj, pogledaću ga ja večeras pa javljam mogu li odraditi prevod i kakav je film Wink

Ažurirao bojanadj - 05.Prosinac/Dec.2009 u 13:41
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 16:09
Da jednu stvar razjasnimo. Ovo je prvi film kojeg je zemo Stipetić snimio za kojeg sam siguran da mi se neće ni malo svidjeti... Zašto?

Jer je uz Ferrarin original potpuno nepotreban (čitaj: suvišan, redudantan) i nemam blage kako je Stipe uopće došao na tako glupu ideju. Plus Nicholas Cage, ajme majko. Bože, uzeo si mi još jednog idola. Šta ti je Job tvoj skrivio... hanginggrin

Ažurirao bubba ho-tep - 05.Prosinac/Dec.2009 u 16:19
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2009 u 21:15
Mučila sam se do pola filma i odustala......

Eng titl je ne loš več očajan, a pošto nisaam u ovo fazonu ni pandurskog govora ni slenga, ne mogu da ga radim na sluh...sorry boys

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 08:34
Sad mi još reci da ti je novi Twilight bolji od ovog filma i odričem te se. LOL LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 10:02
LOL Dušo, ja sam već rekla da meni Twilight Saga nije u konkurenciji sa drugim filmovima LOL Ne zato što su bolji/gori od drugih, već što je meni "bitna" i draga na drugačiji način (ne bih da ulazim u detalje, jer su lične prirodeWink).

Nisam sklona poređenju filmova, ali ako poredim, Twilight bih poredila sa ljubavnim, tj romantičnim filmovima, a i tu nije na vrhu, a ne krimićima/dramama/akcionim filmovima.

Ne se ljutišBig smile, meni se ovaj film nije dopao jer mi je više smor gledati te njihove "propale" pandure/detektive, prljave značke pale na dno....Tematika me smara.

I naravno, ako sam ja odustala na pola ne znači da drugima ovaj film neće biti super. Ja sam umorna u traženju dubine u filmovima koji slikaju njihova propala društva, pandure, kriminal i slično, na (po meni) manje više isti način.

Edit:
p.s. Zar bi mogao da me se odrekneš? Big smile Embarrassed
Embarrassed

Ažurirao bojanadj - 06.Prosinac/Dec.2009 u 10:02

Na vrh
BOOGIEMAN View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOOGIEMAN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2009 u 18:14
engleski titl "Uploaded by: emaremare" je vise nego dobar

a i film je fin, fina juznjacka atmosfera kao u Palmetu, fina pozadinska muzika ... jedino sto mi se ne svidja u ovom filmu (a vala i u svim ostalima) je Nidza Kejdz, mislim da bi recimo Rasel Krou mnogo bolje plivao u naslovnoj ulozi. Ali konacan utisak je definitivno plus Clap
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 19:59
Pojavio se i hrvatski prijevod za ovaj film. Big smile

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 21:42
Film je za mene sranje, dosadniji film u zivotu nisam gledao. Jbm ti Cage-a narkomana, spici
Nisam izdrzao ni pola sata, smucio mi seConfused

Ažurirao icemaher - 13.Prosinac/Dec.2009 u 21:43
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 22:08
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Film je za mene sranje, dosadniji film u zivotu nisam gledao. Jbm ti Cage-a narkomana, spici
Nisam izdrzao ni pola sata, smucio mi seConfused

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Pošto me smorio The Bad Lieutenant...koji sam gledala do pola zijevajući, ustajala na svakih par min da nešto donesem, odnesem i slično............

LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2009 u 22:16
Napokon sam odgledao i ja ovaj film, i malo sam razočaran, očekivao sam više od samog filma.
Moram se složiti da je u određenim trenucima malo i dosadan.

Osim fenomenalnog Cage-a koji će gotovo sigurno dobiti Oscara za ovu ulogurespekt, sve ostalo je ispod očekivanja.
Iako sam mislio da će ovaj film biti za čistu desetku, od toga ništa.

Ocjena, navučenih 7/10.

Ažurirao Buki - 13.Prosinac/Dec.2009 u 23:11
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.